wtorek, 27 lutego 2018

Soočenje s stopnicami iz porcelanskega lončenja

  Soočenje s stopnicami iz porcelanskega lončenja

Prednosti pločevine

Ta način dekoriranja stopnic je eden od dekorativnih, a hkrati tudi ploščica opravlja veliko drugih uporabnih funkcij. Zahvaljujoč temu lahko izpostavimo številne prednosti obrezovanja ploščic:
  Soočenje s stopnicami iz porcelanskega lončenja

Priprava površine

Priporočamo uporabo ploščic za lestve na betonskih in opečnih modelih. Kljub temu lahko kompetentno pripravite in lesene korake. Obstajata dva glavna pogoja: brez krčenja in enakomernosti površine. V obeh primerih je za zagotovitev teh zahtev potrebno predhodno povezavo. Za betonsko stopnišče je dovolj, da nastavite opaž in napolnite korake s samonivelirno maso s tanko plastjo.
  Soočenje s stopnicami iz porcelanskega lončenja

Značilnosti profilov vogalnih profilov

Za postopke obloge lahko uporabite posebne profile kotov. So ploščice, vendar so v obliki kotiček. Širok zgornji rob je nameščen na tekalni ploskvi, spodnji pa je na dvižnih ploščah. Zaradi tega je oblikovan bolj trpežen in enakomeren kot brez sklepov. Ostali koraki so pokriti z navadnimi stopniščnimi ploščicami.

Priporočila o izbiri s katerimi se soočajo materiali in njihovo namestitev

Bolje je, da popravite verande: ploščice ali tlakovanje ploščice?

Trdne plošče za verando so cenejša možnost. Z predstavljivostjo ni manjša od ploščic. Ulično verando se lahko zaključi z zelo preprostimi in vzorčnimi ali reliefnimi ploščicami iz betona in drugih materialov.
  Soočenje s stopnicami iz porcelanskega lončenja

Soočenje s kovinsko lestev z drevesom z lastnimi rokami

Zdaj upoštevajte vrsto obloge, ki popolnoma ne spominja na pločevino, in videli, kako se obloga kovinskih stopnic opravi z lesom. To je morda eden od redkih primerov, ko uporaba obloge ne more samo izboljšati estetike arhitekturnega elementa stavbe, temveč tudi okrepiti strukturo, vsaj da bi ji dala dodatno togost. Istočasno pa ne upoštevamo kombiniranih verzij stopnic, kjer so leseni koraki razporejeni vzdolž kovinskega podpornega okvirja, in sicer podloge, v kateri je pritrjena lesena obloga na kovinskem koraku.
  Soočenje s stopnicami iz porcelanskega lončenja

Polaganje ploščic na stopnice s previsom

Najpreprostejši in najcenejši način obrnitve robov stopnic je postaviti sprednje ploščice dezena z majhno, enako debelini ploščic, ki so previsne nad robom korakov. V tem primeru mora biti prednji rob ploščic tekalne površine zastekljen.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty