czwartek, 1 marca 2018

Olimpijski bazen

  Olimpijski bazen

Olimpijski SC bazen: tehnične specifikacije

Glavna značilnost je, da je bil olimpijski bazen razdeljen na dva sektorja neodvisna drug od drugega - za plavanje in skakanje, z akustično pregrado iz stekla SC. To vam omogoča hkratno tekmovanje v obeh športih.
  Olimpijski bazen

Plesna šola GallaDance

Če je gibanje življenje, potem je ples gibanje v lepo življenje, napolnjeno z najbolj živimi čustvi. Ples je nastal kot izraz čustvenih vtisov okoliškega sveta. Svet, ki nas obdaja, je vedno v nevidnem plesu. Poglejte, kako lepo cvetijo cvetje in let ptice - ali ni to ples?

Hoteli v bližini SC Olympic - različne možnosti

Za mnoge turiste je bivanje v hotelih blizu olimpijskega kompleksa in olimpijske avenije idealna možnost. Na srečo je izbira kompleksov zadovoljna z njeno raznolikostjo in vam ni treba vložiti veliko truda, da bi našli primerno možnost.
  Olimpijski bazen

Tempelj vodnih športov in barvite predstave

Prejeli so jih več kot pol milijona gledalcev, ki so dobili vstopnice v bazenu olimpijskega športnega kompleksa z možnostjo videti pravi čudež. Iz katerega koli kraja svoje arene se odličen pogled razkrije, čeprav ima dovolj veliko število gledalcev - sedem in pol tisoč. Poster poster vedno vsebuje nekaj zanimivega.
  Olimpijski bazen

Duša hotela in gostoljubnost

Hotelski kompleks Bridge Resort je elitni počitek v Sočiju, ki je rekreacijsko območje, na katerem se nahaja glavna osem-nadstropna stavba in 11 tematskih stavb poimenovana po kulturnih prestolnicah sveta:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty