czwartek, 1 marca 2018

Polaganje ploščic na tla video

  Polaganje ploščic na tla video

Priprava talne površine za polaganje ploščic

Z uporabo perforatorja (dobro ali preprosto izvijač s kladivom #), morate odstraniti svoje stare keramične ploščice s površine (razstavljanje), estrih in hidroizolacijo. Ko potrebujete dober kraj za ravnanje v vogalih. Če najdete vrzeli ali luknje, uporabite lepilo za ploščice in jih dobro zalepite. Če se to ne naredi, hidroizolacija ne bo dovolj močna. Za izolacijo s polistirensko peno.
  Polaganje ploščic na tla video

Katere ploščice uporabljamo za talne obloge?

Kakšno ploščico položite na tla? Obstaja veliko možnosti. To ni samo keramični ploščic ali porcelan, ampak tudi žlindra, polistiren, polivinil klorid, ksilolit itd. Seveda je keramična ploščica najbolj zahtevna za talne obloge. Najpogosteje pa se uporabljajo zastekljene možnosti.
  Polaganje ploščic na tla video

Kako položiti ploščice na tla

Tako na primer postavimo ploščice na tla stranišča. Za glavno gradivo bomo uporabili granitno-keramiko velikosti 30 x 30 cm. Komercialne sorte, izberite barve glede na okus in hitro suho lepilo za ploščice. Širina šiva bo 4 mm, saj je to najbolj optimalna velikost za talne ploščice tega formata.
  Polaganje ploščic na tla video

Izračunajte materiale

Dejansko, preden načrtujete kaj, morate pravilno izračunati količino materialov (ploščice, ploščice lepilo, itd). Načeloma, če bodo materiali kupili v velikih prodajalnah strojne opreme, vam bodo prodajne asistenti zahtevali potreben znesek. Ampak, če takšne možnosti ni, glede na velikost sobe, svojo površino izračunamo na najbolj osnovni način.
  Polaganje ploščic na tla video

Kako poravnati pod ploščico ↑

Ena najpomembnejših nalog pred polaganjem ploščic je priprava površine. Kakovost izvajanja tega dela bo določila, kako naj bo gladka plošča postavljena in kako trdno bo držana.
  Polaganje ploščic na tla video

Izravnajte talno površino

To je pomemben korak, ker je bolje, če poravnate površino tal, bolje in lažje bo pokrivana površina, zato morate poznati vse nianse tega predmeta, da bi lahko popolnoma opravili nalogo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty