czwartek, 1 marca 2018

Montaža cene lesenih odrov

  Montaža cene lesenih odrov

Značilnosti montažnih odrov

Umetniki Yuda sestavljajo podporne gradbene strukture za zunanjo in notranjo uporabo. Dimenzije lesenih ali kovinskih odrov se izračunajo posamično (odvisno od višine in širine konstrukcije, vrste zaključnih in popravljalnih del).
  Montaža cene lesenih odrov

Zaporedje sestavljanja

Pred začetkom montažnega dela je potrebno površino pripraviti. Biti mora strogo vodoravna, ravna in trdna. V tem procesu je okvir sestavljen iz modularnih elementov, ki so med seboj povezani in okrepljeni z dodatnimi diagonalnimi vezmi, s čimer dajejo gozdovi izjemno moč. Ekstremni razponi so opremljeni s posebnimi oporniki, leseni ščiti pa so nameščeni na ravni. Za večjo varnost morate namestiti stranske plošče in ograje.
  Montaža cene lesenih odrov

Zložljivi oder: oblikovne značilnosti

Obstaja več osnovnih konstrukcij odra. Vsak od njih je najbolj primeren za vse posebne ali več vrst instalacij ali gradbenih del:
  Montaža cene lesenih odrov

Priprava in izbor materialov

Gradnja odra je takšna, da je za različne dele treba uporabiti več vrst lesa. Za pripravo nosilnega ležaja boste potrebovali les z velikostjo najmanj 10x10 cm, v nasprotnem primeru ne boste mogli opravljati trdega dela iz takšnih gozdov. Platforme so izdelane iz precej debelih plošč (prednostno vsaj 50 mm v debelini). Ojačevalci so narejeni iz plošč debeline 25 mm. Upoštevati je treba, da je treba uporabljeni les obdelati s posebnimi sredstvi, ki varujejo material pred gnilobo in plesnijo. Zaželeno je, da na materialu ni razpok in vozlov, nato pa bo odra trajal dlje. Iz varnostnih razlogov lahko dodate železniške ograje.
  Montaža cene lesenih odrov

Klasifikacija odrih

Material za gradnjo gozdov je lahko zelo različen. Najpogosteje je odra iz lesenih elementov (plošč) ali jeklenih konstrukcij (cevi). Vendar pa je treba razumeti, da so trdnostne značilnosti lesenih gozdov nekoliko slabše od njihovih jeklenih koles. Če govorimo o teži, imajo še vedno prednost pred jeklenimi izdelki. Ampak, če boš naredil oder z lastnimi rokami, bo uporaba lesenih elementov boljša zaradi enostavne pritrditve vseh sestavnih delov strukture.
  Montaža cene lesenih odrov

Prednosti gradnje gozdov tovarne Dmitrovsky

Glavne prednosti Dmitrovovih odrov, ki so po optimalni ceni predstavljeni za prodajo na naši spletni strani, so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty