wtorek, 27 lutego 2018

Cena fasadnih sistemov

  Cena fasadnih sistemov

Značilnosti in funkcije ventiliranih fasad

Zunanja prezračevana fasada (IAF) je večplastna konstrukcija, namenjena za zunanjo dekoracijo zgradb in objektov. Sistem nezakonitih oboroženih formacij vključuje kovinski okvir, pritrjen na material notranjih sten ali talne plošče; izolacija (po potrebi); prezračevan očistek za odstranjevanje kondenzata in vlage; zunanja plast različnih materialov obloge.
  Cena fasadnih sistemov

Obseg prezračevanih fasad

Sistemi prezračevanih fasad (SVF) se aktivno uporabljajo pri rekonstrukciji stavb in objektov ter v novogradnji. Obseg SVF:
  Cena fasadnih sistemov

Prednosti fasadnih sistemov

Glede na raziskave, toplotne izgube v hišah masovne stavbe v Jekaterinburgu je 38-52%. Tehnologija ventiliranih fasad zmanjša te izgube na minimum!
  Cena fasadnih sistemov

Drsni fasadni sistemi: glavne vrste

  1. Okvirne fasade. Takšni izdelki so trdno platno v aluminijastem profilu, ki ga je mogoče poslikati, anodizirati, izdelati pod kamenjem, opeko in lesom.
  2. Frameless fasade. Taki izdelki izgledajo kot trdo trdno platno. Ne dopolnjujejo jih fasadni profil.
Lahko se odločite za tiste sisteme, ki ustrezajo vsem potrebam in finančnim zmožnostim.
  Cena fasadnih sistemov

Sestavina panelov za sendvič plošče

Osnova sklopa elementov s sendvič ploščo je sendvič profil. Profil sendviča je trikotna volumenska struktura, izdelana s hladnim oblikovanjem iz pocinkane jeklene pločevine, prevlečene s polimerom. Profil sendviča se uporablja tako v stenskih kot strešnih konstrukcijah.
  Cena fasadnih sistemov

Fasade in fasadni materiali

Vrste fasad in fasadnih sistemov za hiše (ventilirano, montirano, leseno, aluminij, okvir). Načini izdelave fasad, montaža, popravilo, oblikovanje, stroški fasadnih sistemov, tehnologije

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty