wtorek, 27 lutego 2018

Fasadna kitova tehnologija

  Fasadna kitova tehnologija

Razvrščanje kiti po namenu

Vse vrste fasadnih polnil so fini materiali, vendar glede na namen lahko sestavljajo frakcije različnih velikosti.
  Fasadna kitova tehnologija

Postopek izvajanja dela

Mojstri očistijo stene onesnaženja, odstranijo star mavec, oljne nasipe - vse, kar vpliva na oprijem kiti na podlago fasade. Podlaga po pripravi mora biti gladka, trajna in suha. Za boljše oprijemljivost kita na stene fasade opravljamo primarno delo.
  Fasadna kitova tehnologija

Soočanje s fasado gaziranih betonov, bloki plina silikatnih blokov

Če je v prihodnosti načrtovano opečati stene blokov, potem je treba pogoje za to ustvariti na stopnji polaganja temeljev. Širina podstavka mora biti taka, da se opeko in bloki lahko hkrati obdržijo na njem. Prevleka obrnjene zidove s polkupnim opekom iz temeljev ne sme biti večja od 30 mm.
  Fasadna kitova tehnologija

3. Dolga življenjska doba

Okrepitev fasade za različne načine nanašanja dekorativnega ometa v primerjavi s slojem kitov pred slikarstvom s specializiranimi lepilnimi sestavami s specializiranimi mrežami in komponentami iz fasadnih izolacijskih sistemov s tanko ometno plastjo, bolj grobo od kitov, vendar s povečanimi karakteristikami do življenjske dobe, prepustnosti hlapov oprijem, stres v notranjih plasti strukturnih zidov mavca.
  Fasadna kitova tehnologija

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty