niedziela, 25 lutego 2018

Membranski strešni vozli

Značilnosti strešnega materiala

Naprava membranske strehe je zelo priljubljena zaradi udobja vgradnje in dolga življenjska doba - membranski premaz je zasnovan za 40 - 50 let obratovanja, ob upoštevanju vseh zahtev za vgradnjo.
  Membranski strešni vozli

Stroški membranske strehe

Natančen strošek lahko pokličete, odvisno od tega, kako narediti membransko streho na določeni strukturi. Treba je oceniti z navedbo materialov, gradenj in njihovega obsega. Običajna primerjava cen je nesmiselna, na primer se domneva, da je ta vrsta strešnih kritin 35% dražja od nestanovanjskih premazov iz bituminoznih materialov. Vendar pa je treba razumeti, da so membrane zložene v eno plastjo in da je cena razporeditve minimalna. V kombinaciji z dolgo življenjsko dobo dejanska razlika postane manj pomembna.
  Membranski strešni vozli

Pripravljalni postopek za polaganje membranske strehe

Postopek namestitve bo veliko hitrejši, če vnaprej pripravite bazo. V tem primeru boste osvojili ne samo čas, ampak tudi denar. Navsezadnje, s takšnimi deli, pogosto izginejo dodatni materiali, ne poštene ekipe pa jih precej pretiravajo.
  Membranski strešni vozli

Glavne vrste membranskih premazov

S proizvodnjo membranskih elastičnih materialov uporabljamo polimere in umetne gume. Postavljeni so na ravne in rahlo nagnjene strehe. Danes obstaja 3 vrste takšnih strešnih sistemov.
  Membranski strešni vozli

Funkcije aplikacije

Polimerne membrane so se v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja začele uporabljati kot strešne materiale. Imajo zelo pomembne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi materiali, zato so ti hidroizolacijski materiali hitro postali priljubljeni v mnogih državah po svetu.
  Membranski strešni vozli

2. Materiali, uporabljeni za napravo "zelene" strehe.

2.1. Materiali, uporabljeni za napravo "zelenih" streh, morajo ustrezati zahtevam tehničnih pogojev. Za to se izvede naključni pregled (vhodni nadzor) vsake serije materialov, prejetih za gradnjo. V primeru neskladnosti materialov z zahtevami regulativnih dokumentov je serija zavrnjena in vrnjena dobavitelju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty