poniedziałek, 26 lutego 2018

Polsušna betonska tla

  Polsušna betonska tla

Temeljne razlike med suhim sistemom poravnave

Izraz "polsušen estrih" dobimo z zmanjšanjem količine vode, uporabljene pri pripravi raztopine. Pri mešanju je uveden samo minimalni del te tekočine, kar je potrebno za hidratacijo cementnih molekul, t.j. da jih vključijo v oblikovanje močnih kristalnih vezi.

Priprava površine

Če se stari estrihi popravljajo in zamenjajo, je popolnoma odstranjen navzdol do osnove. Ne puščajte krajev, kjer se zdi, da se običajno držite navzgor. Po popolnem demontaži lahko površino očistite pred umazanijo in prahom. Zaželeno je, da se celotno območje premika, vendar pa lahko brez nje, glede na uporabo sloja hidroizolacije.
  Polsušna betonska tla

Tehnologija za izdelavo estriha

Polaganje polsih suhih talne estrihe je precej resen proces, ki potrebuje posebno pozornost. Poleg tega je za vsako stopnjo izdelave polsušnega estriha potreben poklicni odnos, obvezna uporaba samo visokokakovostnih in sodobnih materialov. Poleg tradicionalne betonske talne estrihe z lastnimi rokami polaganje polsuše sestavlja več stopenj. Zelo pomembno je slediti zaporedju izvedbe in se držati tehnologije.
  Polsušna betonska tla

Karakterizacija polsuhega poravnavanja ↑

Polsušni estrih je poravnava tal z uporabo trde polsuše cementne peskovne malte, katere trdnost je zagotovljena s kovinsko mrežo ali z dodatkom polipropilenskih vlaken. Ta vrsta estriha je izraz križ med mokrim estrihom in suhim estrijem. Če lahko s suhim estrijem nadaljujete z nadaljnjim delom takoj, z mokrim - po 2-4 tednih (do 28 dni), nato pa s polsušnim - po 4 dneh.

Prednosti polsuhega estriha

Začnimo v redu. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati prednosti polsuhega estriha, je dejstvo, da lahko na osnovi tega naredite popolnoma ravno površino. Na podlagi tega sklepamo, da polsuški talni estrihi v Sankt Peterburgu vam omogočajo, da ustvarite več ravne podlage in zagotovite, da je tla različnih debelin združena v eni ravni, če popravilo vključuje njihovo kombinacijo. Po potrebi lahko naredite tudi naklon, če so takšne značilnosti prostora. V primeru vlažnega estriha bodo takšne manipulacije problematične.
  Polsušna betonska tla

Prednosti in slabosti

Kot večina gradbenih materialov imajo standardne formulacije za estrih s semidrično metodo nekatere prednosti in slabosti zaradi sestave materiala in tehnologije izvedbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty