piątek, 2 marca 2018

Pregradna naprava

  Pregradna naprava

Vrste suhih zidov za gradnjo predelnih sten ↑

  • Drywall - troslojni list iz mavca (razred G4), ki je z obeh strani zlepljen z debelim papirjem. Širina listov je 1200 mm, dolžina je od 2000 do 3000 mm, debelina pa od 6 do 12,5 mm. Glede na namen sobe lahko izberete ustrezno različico suhih zidov, razdeljenih na vrste:
1) navadna mavčna plošča (GCR);
  Pregradna naprava

Namestitev plošč iz mavčnih plošč

Potreba po namestitvi mavčnih plošč vsakdo razmišlja o svojih zmožnostih in finančnih možnostih. Morda ste gledali gradnjo pregradnih zidov. V tem primeru lahko dobite vtis o enostavnosti in preprostosti tega postopka. To je pravzaprav pravi vtis, tehnologija za montažo pregradnih plošč omogoča, da to storite sami.
  Pregradna naprava

Kako začeti nameščati particije?

Naprava iz mavčne plošče za mavčne plošče zagotavlja prisotnost okvirja, na katerem so mavčne plošče pritrjene na obeh straneh. Na svoji trdnosti in trdnosti je odvisna stabilnost celotne konstrukcije, zato je na tej stopnji treba biti zelo previden pri meritvah in spremljati enakomernost vsake podrobnosti.
  Pregradna naprava

1. Vrste notranjih predelnih sten

Za označevanje notranjih prostorov običajno uporabljamo preoblikovanje predelnih sten, kot so: drsna, drsna in tudi toga in mehka zložljiva. Te particije je preprosto postaviti, sam proces pa ne bo potreboval veliko časa. Za njih je vsak prostor primeren, kjer bo potrebno ločiti prostor, na primer jedilnico ali kuhinjo, spalnico ali garderobo, hodnik ali dnevno sobo.
  Pregradna naprava

2.

2.1. , ( ). .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty