poniedziałek, 26 lutego 2018

Kiti ali omet

  Kiti ali omet

Vrste fasadnih ometov

Postavitev sprednjega ometa je precej priljubljena vrsta zaključka. Sestave fasadnih ometov so sestavljene tako, da njihove kakovostne značilnosti omogočajo njihovo uporabo pri delu na prostem.
  Kiti ali omet

Lastnosti in obseg

Mavec je gradbena mešanica, namenjena izravnavi površine stene. Poleg tega ima omet še eno pomembno funkcijo - zaščita zidov pred vlago, povečanje njihovih izolacijskih lastnosti. Groba mavca in jo lahko nanese na površino, kjer so nepravilnosti od enega do pet centimetrov. Proizvajalec pogosto zapisuje informacije o ometu neposredno na embalaži (vreči). Mavec je lahko navaden in dekorativen.
  Kiti ali omet

Mavec in kiti stene - faze

Začetek izvajanja naloge, ne pozabite na razliko med ometom in kitom in upoštevajte naslednje zaporedje del:
  Kiti ali omet

Sprednji omet in kita Weber

V tem poglavju se lahko seznanite z asortimanom cementnih fasadnih ometov in kiti na znamki Weber. Znamka Weber izdeluje suhe ometne mešanice za notranjo in zunanjo uporabo. Vsi ometi in kiti pod to blagovno znamko so razviti v skladu z odobrenimi specifikacijami in so opravili prostovoljno certificiranje.
  Kiti ali omet

Groba obdelava - kit, mavec, temeljni premaz, izravnalni zidovi

Osnutek zaključkov stanovanj pomeni izravnavo tal, sten, stropov in pripravo prostora za dekorativno dodelavo - slikanje ali lepljenje s stenami sten, stropov itd. Natančneje, kakšen je grob konča stanovanja, ga je mogoče razdeliti na več vrst dela: ometanje stropa in sten, talni estrih, ometanje sten, montaža mavčnih plošč, zvočna izolacija. Prostori z grobim zaključkom so v celoti pripravljeni za dekorativna dela.
  Kiti ali omet

Kako je delo opravljeno?

Priprava pobočij

Površine pobočij so poravnane. Odstranite stare zasteklitve. Če so izbokline, plasti barve - so razdeljeni s kladivo, lopatico ali drugo orodje. Okoli novo nameščenih oken odrezajo ostanke pene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty