sobota, 3 marca 2018

Kako zajeti video na mehki strehi

  Kako zajeti video na mehki strehi

Rabljen material in orodje za mehko streho

Za mehko streho je značilna večja fleksibilnost, zato jo lahko dodate eni osebi. Orodje za to je najpogostejše:
  Kako zajeti video na mehki strehi

Prednosti mehke ploščice

Pokrivanje strehe z mehkimi ploščicami zmanjša mehanski učinek mase strešnih materialov na zaboj in strešni sistem. Masa tega strešnega materiala je le 8 kg / m2, medtem ko njegova ekvivalentna keramika tehta okoli 45 kg / m2. Streha je narejena iz mehke ploščice z nagibom v dovoljenem razponu od 12 do 90 °, v drugih primerih pa uporabite drug material za strešne kritine. Glavne prednosti skodle so naslednje:
  Kako zajeti video na mehki strehi

Nianse vgradnje mehke ploščice

  • Postopek namestitve se začne z dnom strešnega naklona.
Prva vrstica je obrnjena navzdol. Uporabite lahko tudi poseben lepilni trak. Polaganje prve vrstice je izvedeno z orientacijo glede na nagib strehe.
  Kako zajeti video na mehki strehi

Materiali za montažo

Mehka strešna kritina je poenoten koncept za valjane materiale, polimerne membrane, skodle in posebne mastike, ki se uporabljajo pri strešnih delih.
  Kako zajeti video na mehki strehi

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Kako zajeti video na mehki strehi

Podrazdelek - mehka streha.

Spoštovani obiskovalec, ste v kategoriji mehke strehe! Tu se zbirajo informacije o mehki strehi in se lahko seznanite z materiali, ki se uporabljajo za napravo mehke strehe. Na voljo bodo diagrame mehke strešne naprave, kako lahko dejansko naredim mehko streho in kako, kako popraviti mehko streho, kako narediti zaboj za mehko streho in še veliko več. Na splošno tukaj zbirajo skoraj vse informacije, ki jih je treba poznati. Zahvaljujoč tej kategoriji, vi sami z lastnimi rokami lahko izdelate mehko streho.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty