wtorek, 27 lutego 2018

Polaganje raztrganega kamna

  Polaganje raztrganega kamna

Značilnosti "mokrih" in "suhih" načinov polaganja

Tehnologija polaganja umetnih in naravnih kamnov, ki imajo redno geometrijsko obliko, temelji na že poznanih načelih opekanja opeke. Toda za delo z "divjimi" kamni, znanimi po svoji nepopolni obliki, morate dodatno pridobiti znanje in spretnosti.
  Polaganje raztrganega kamna

Dekorativni kamen kot element notranjosti

Preden neposredno nadaljujemo z opisom procesa polaganja dekorativnega kamna, moramo omeniti nekatere od značilnosti te vrste zaključkov in hkrati opisati možne možnosti polaganja in uporabe okrasnega kamna.
  Polaganje raztrganega kamna

Polaganje naravnega kamna

Osnova vsake gradnje v vsakem trenutku so bile naravne kamnine. Pristojno polaganje naravnega kamna bo okrasilo stene in temelj stavbe, lahko tudi opremite vrtne poti in poti. Če želite ustvariti arhitekturni objekt, morate vedeti, kako položiti divji kamen od A do Z.
  Polaganje raztrganega kamna

Naravni kamen: sorte materiala in njegove značilnosti

Sodoben soočen naravni kamen, razen njegove barve in metode geološkega oblikovanja, se ne razlikuje po posebni sorti. Na prostem trgu so na voljo le tri možnosti:
  Polaganje raztrganega kamna

Stroški dekoracije sten z umetnim kamenjem

Ogledate si lahko približne stroške polaganja umetnega kamna na steno v ceniku na spletni strani Yudu. Cenik je navedel predvidene stroške, saj se končna cena dekorativnega kamna na steni oblikuje ob upoštevanju naslednjih dejavnikov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty