czwartek, 1 marca 2018

Projekt kopalnega kompleksa z bazenom

  Projekt kopalnega kompleksa z bazenom

Projekti kopeli z bazenom

Če se gradnja kopalniškega kompleksa prenese v roke specializirane gradbene organizacije, lahko vsak manjši dodatek k projektu pretvori v znatne finančne izgube. Vendar pa ne smete skrbeti za visoke stroške in se osredotočiti na svoje želje in priložnosti, če se odločite za samostojno izgradnjo kopalnice z bazenom. Projekt kompleksa kopel bo veliko cenejši, če ga sami zgradite.

Možnost št. 2 projekta te kopalnice z bazenom

Odkar Ta kopalni projekt se je izkazal kot zelo priljubljen med tistimi, ki iščejo podoben kompleks, novi naročnik je na podlagi tega naročil, da zgradi gostišče ali studio stanovanja za osebje in preoblikuje kopel, kar smo naredili, in si lahko ogledate spodnji rezultat:
  Projekt kopalnega kompleksa z bazenom

Gradnja bazena

Po njegovi izgradnji je mogoče narediti bazen v kopeli, vendar je bolje načrtovati vse vnaprej. Naprava združuje organizacijo precej zapletenega sistema komuniciranja. Kroženje vode v bazenu mora biti opremljeno s skimmerom. Sledijo mu pesekovi filtri in voda ponovno prehaja skozi povratne šobe in se vrne v bazen.
  Projekt kopalnega kompleksa z bazenom

Idealen projekt kopalnega kompleksa z bazenom

Praviloma ima vsak lastnik države na mestu kopalnico. Danes je veliko vrst kopeli in savn: ruski, turški ali finski, leseni ali opečni. Izbira kopeli je odvisna od preferenciala lastnika stanovanja, njegovih finančnih virov in velikosti dacha.
  Projekt kopalnega kompleksa z bazenom

Priprava za izdelavo stacionarne strukture

Preden začnete graditi kopel z bazenom, izberite svojo velikost in obliko. Prav tako morate določiti lokacijo - v zvezi s tem ni posebnih zahtev. Potrebno je le, da je dno posode na razdalji več kot 50-100 centimetrov od ravni podtalnice.
  Projekt kopalnega kompleksa z bazenom

Kako zgraditi kopel iz pene blokov?

Zgradite iz pene blokov, morate upoštevati, da je to material, ki je sestavljen iz vode, cementa in peska z dodatkom penilnega sredstva. Pena beton ima svoje prednosti in slabosti. To je relativno poceni, z odličnimi toplotnimi izolacijskimi zmogljivostmi, ki jih je mogoče enostavno rezati s fino zobato žico.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty