poniedziałek, 26 lutego 2018

Vgradnja sendvič plošč

  Vgradnja sendvič plošč

Montaža stenskih sendvič plošč

Vgradnja stenskih plošč se izvaja na naslednje načine: navpična in vodoravna. Pri izbiri vodoravne metode mora namestitev začeti z osnovo; pri izbiri navpične - z vogala stavbe. Če je potrebno, med temeljom in ploščo z uporabo sloja izolacijskega materiala in tesnilnega materiala. Za toplotno izolacijo in oprijemanje sendvič plošč na kovinske konstrukcije je treba na okvirčnem stebru namestiti poliuretanski tesnilni trak.
  Vgradnja sendvič plošč

Navodila za vgradnjo in delovanje stenskih plošč in strešnih okvirjev PSB in PCB Teplant (Teplant)

Objava številka 2 in sprememba številka 0 je bila uvedena 30. avgusta 2012, IS 5284-013-01395087-2012
  Vgradnja sendvič plošč

Pred namestitvijo izdelka

Moč zgradbe bo v veliki meri odvisna od tega, kako dobro se izvaja namestitev. Zato je pri opravljanju dela treba posvetiti veliko pozornost ne samo kakovosti materiala, temveč tudi pritrdilnih elementov in orodij. In, seveda, namestitev izvajajo samo strokovnjaki, ki imajo veliko izkušenj na tem področju.
  Vgradnja sendvič plošč

Namestitvene funkcije

Pomembno je vedeti, da je pri montaži sendvič plošč z mineralno volno treba uporabljati respiratorje. Pri žaganju plošč lahko mineralna volna s svojimi mikrovlaken vstopi v bronhije, kar povzroča hudo bolezen.
  Vgradnja sendvič plošč

Začnite namestitev sendvič plošč.

Ko je vse pripravljeno in popolno, določite zaporedje namestitve. Odvisno od velikosti gradbenih plošč lahko montirate v vodoravni ali navpični legi.
  Vgradnja sendvič plošč

Navpične montažne sendvič plošče

Pred začetkom dela je potrebno izračunati potrebno število plošč in določiti vrstni red njihove namestitve. Namestitev plošč je najbolje, da začnete na vogalu stavbe. Po tem priporočamo začetek vgradnje sendvič plošč iz kleti, vendar je to pomembno, če je stavba višja od dolžine plošče. Plošče so nameščene v slojih in med njima je potreben kompenzacijski šiv. Da bi zagotovili največjo zanesljivost spodnjih elementov, uporabljamo tako imenovane podnožne letvice. V nekaterih primerih se uporablja tudi mineralna volna. Cena za vgradnjo sendvič plošč - odvisna od velikosti stavbe in praktično ni odvisna od materiala in proizvajalca plošč samih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty