środa, 28 lutego 2018

Polsuški estrih v stanovanju

  Polsuški estrih v stanovanju

Dno naprave v stanovanju. Nekatere razlike v semi-suhi metodi:

× V celotnem stanovanju ni potrebe po izvedbi hidroizolacije, tudi v panelnih hišah, ni puščanja vode.
  Polsuški estrih v stanovanju

Priprava površine

Če se stari estrihi popravljajo in zamenjajo, je popolnoma odstranjen navzdol do osnove. Ne puščajte krajev, kjer se zdi, da se običajno držite navzgor. Po popolnem demontaži lahko površino očistite pred umazanijo in prahom. Zaželeno je, da se celotno območje premika, vendar pa lahko brez nje, glede na uporabo sloja hidroizolacije.
  Polsuški estrih v stanovanju

Ima talne estrihe

Dry omogoča takoj po zaključku dela, da začnete polaganje talne obloge, druge tehnologije zahtevajo dolg odmik. Vendar pa suh estrih ima nizko upornost.

Prednosti polsuhega estriha

Začnimo v redu. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati prednosti polsuhega estriha, je dejstvo, da lahko na osnovi tega naredite popolnoma ravno površino. Na podlagi tega sklepamo, da polsuški talni estrihi v Sankt Peterburgu vam omogočajo, da ustvarite več ravne podlage in zagotovite, da je tla različnih debelin združena v eni ravni, če popravilo vključuje njihovo kombinacijo. Po potrebi lahko naredite tudi naklon, če so takšne značilnosti prostora. V primeru vlažnega estriha bodo takšne manipulacije problematične.
  Polsuški estrih v stanovanju

Posebnosti popravil

Da bi izračunali debelino sloja mešanice za estrih, umetniki Yude uporabljajo raven laserske ali gradbene ravni. Ta orodja vam omogočajo, da pravilno določite najvišjo točko tal in natančno označite po celotnem prostoru.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty