poniedziałek, 26 lutego 2018

Navodila za izgradnjo začasnih cest

  Navodila za izgradnjo začasnih cest

VSN 2-105-78 Navodila za izgradnjo začasnih cest za gradnjo cevovodov v težkih razmerah (na poplavljenih in mokrih območjih)

MINISTRSTVO ZA IZDELAVO PODJETIJ
  Navodila za izgradnjo začasnih cest

Zemeljska postelja na območjih distribucije glinenih tal z visoko vlažnostjo

2.5.15. Za gradnjo podlage je dovoljeno uporabljati tla z vlažnostjo, ki omogočajo zbijanje Q na najmanj 0,90.
  Navodila za izgradnjo začasnih cest

Naprava in popravilo umazanih cest je naslednja:

  1. Pred začetkom glavne faze dela se stari premaz izravnava s pomočjo motornih grederjev, dokler ni dosežena potrebna ravnost ceste.
  2. Potem so asfaltne žetone razporejene in enakomerno porazdeljene po celotnem delovnem območju. Nagib naprave. Delo poteka, dokler ni dosežena idealna ravna plast asfaltnih žetonov.
  3. Na koncu ostane samo stiskanje s cestnimi valji. Kot rezultat, nastali premaz postane zelo odporen na zunanje obremenitve, vlago in druge uničujoče dejavnike.
Ko so ti trije koraki končani, postane cesta uporabna.

2. 3 POGOJI ZEMLJE IN OSNOVI CESTNIH OBLAČIL IN VOZIL.

2.1. Po končanih delih za vertikalno načrtovanje, namestitev kanalov in odtokov, polaganje novih in ponovno polaganje starih podzemnih inženirskih omrežij, polnjenje jarkov in izkopavanje z zbiranjem po plasteh, opravljamo dela na cesti.
  Navodila za izgradnjo začasnih cest

Resnično nadaljevanje "plastičnih" idej

MP Starovoytov ni samo ljubitelj inovacij. Po njegovem statusu naj bi iskal rešitve za enega od dveh prvotnih ruskih problemov. Še vedno, namestnik predsednika odbora Duma za promet, navsezadnje. V pogovoru z življenjem je poslanec dejal, da je ena od glavnih prednosti nizozemskega projekta, da "bo platno iz materiala, ustvarjenega iz plastičnih odpadkov, dodanih asfaltu. To bo izboljšalo kakovost cest in zmanjšalo emisije ogljikovega dioksida. "
  Navodila za izgradnjo začasnih cest

2.2.izgradnja začasnih: cest; strani; inženirskih omrežij in naprav

ZAHTEVE ZA IZDAJO POTRDILA O SPREJEMU DO DELOVANJA ZA IZGRADNJE ZAČASNEGA: CESTA; SITE; INŽENIRSKE MREŽE IN KONSTRUKCIJE ZA IZDELAVO, REKONSTRUKCIJO, KAPITALSKE POPRAVKE UPORABE ATOMSKE ENERGIJE

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty