sobota, 3 marca 2018

Naprava spenjača tla na polipeni

Namestitev pene pod estrih

Zaradi nizke teže in posebne strukture je namestitev penaste plastike pod talno estrihe zelo enostavno in hitro. Za delo boste potrebovali nivo zgradbe, vodila (svetilnike), pravilo ali tirnico, lopatico, žico ali gradbeni nož, raztopino za izravnavo (beton, cementno pesek ali samo-nivojska mešanica), hidroizolacijo (film ali mastiks), lepilni trak, penasta plastika.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Priporočila strokovnjakov za izvedbo estrihov ob uporabi pene

Med izvajanjem del je potrebno upoštevati specifična tehnološka vprašanja in priporočila.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Izdelujemo talne estrihe s peno

1. V prvi fazi je potrebno površino s pomočjo specializiranih suhih mešanic, ki se prodajajo na trgu, ali betona, povišati. Prednaplastna plast mora biti med 3 in 5 cm.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Prednosti pene

Uporaba tega toplotnega izolatorja za tla omogoča zmanjšanje stroškov materiala (cena je na voljo), zmanjša stroške namestitve (hitro izvedejo izolacijo), zmanjšajo stroške ogrevanja (v prostoru ohranja toploto).
  Naprava spenjača tla na polipeni

Orodje in materiali

Polaganje pene pod tlemi z lastnimi rokami je odličen način za zaščito pred poletno toploto in zimskim hladom. Majhna teža med delom ne povzroča težav, obdelava ne zahteva uporabe posebnih orodij.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Betonska izolacija površine

Betonska tla, kot katera koli druga površina za vzdrževanje zahtevane temperature v prostoru, zahteva izolacijo. Toda namestitvena tehnologija v tem primeru za hiše brez kleti in s kletjo je lahko drugačna. Upoštevajte vse možnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty