sobota, 3 marca 2018

Ogrevanje fasade hiše

  Ogrevanje fasade hiše

Zakaj je treba fasado hiše ogreti zunaj?

V sodobnem času brez ohišja ni mogoče dodatno toplotno zaščititi. Najboljša rešitev bi bila zunanja izolacija fasad hiše ali stanovanja. V enem padcu se lahko znebite številnih težav, prav tako pa prihranite tudi na električni in glavni plin.
  Ogrevanje fasade hiše

Ali je treba zunanjo fasado ogrevati?

Vsak lastnik stanovanj želi porabiti za izolacijo, čim manj denarja in dela sami, hkrati pa zagotoviti, da se izolacija fasade opravi pravilno in učinkovito. Kot je prikazano na sliki spodaj, veliko stenskih materialov ni tako toplo in jih je treba izolirati z visoko kakovostjo. Poskušali bomo odgovoriti na vprašanje: kako sami izolirati fasado hiše in katere materiale je najbolje uporabiti za izolacijo fasade v tem članku.
  Ogrevanje fasade hiše

Kuharske stene in izolacija

Kako pravilno izolirati fasado najlažji način? Delo bi se moralo začeti s pripravo sten stavbe. Odstranijo vse štrleče predmete in začasno odstranijo zunanjo ožičenje, če obstaja.
  Ogrevanje fasade hiše

Ogrevanje fasade "tanek ometni sloj" (mokra fasada)

Toplotna izolacija po sistemu "mokre fasade" je ena od najpogostejših tehnologij in je namenjena nizkogradnji z izolacijo, popravilom ali obnovo stavb in objektov, stanovanjskih zgradb.

Penoplex za izolacijo zunanjih sten

Zaradi visokih lastnosti toplotne izolacije penoplex za izolacijo zunanjih sten daje veliko večji učinek pri izolaciji zunanjih zidov stavb kot drugih materialov - pene in mineralnih izolacij. Njene glavne prednosti so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty