niedziela, 25 lutego 2018

Samolepilne ploščice za kopalnico

  Samolepilne ploščice za kopalnico

Samolepilni film za kopalnice, kako izbrati

Samolepilne ozadje za kopalnico je zaključni material, na hrbtni strani katerega se nanaša lepilna osnova in je zaščitena s posebnim papirjem. Film se prodaja v obliki zvitkov širine 45 do 95 cm in dolžine do 15 metrov.
  Samolepilne ploščice za kopalnico

Samolepilni film za kopalnico: prednosti in slabosti

Prednosti samolepljive kopalne folije so številne, in to so bili tisti, ki so spodbudili njegovo široko uporabo. Zlasti številne prednosti tega dekorativnega in končnega materiala so naslednje pozitivne lastnosti.
  Samolepilne ploščice za kopalnico

Prednosti samolepilnega filma za kopalnico:

1. Nenavaden material, ki ima lahko katero koli površino (sijajna, mat, gladka, groba). Razpon barv in odtenkov je preprosto neverjeten. Poleg tega lahko izberete ne monofonski film, ampak različne risbe, vzorce, okraske.
  Samolepilne ploščice za kopalnico

Kaj je dober vinilni film za kopalnico ↑

Povedati je treba, da začnemo s tem, da je kopalniški film izdelan iz polivinil klorida (PVC). Na eni strani je lepljiva plast, zaščitena s posebnim papirjem. Sprednja stran je obdelana s poliestrom za dodatno zaščito pred mehanskimi poškodbami. Poleg tega daje material sijaj.
  Samolepilne ploščice za kopalnico

Značilnosti samozaposlitve

Sprednja stran samolepilne folije je izdelana iz PVC in prevlečena z zaščitno plastjo polimera, zaradi katere je izboljšana zmogljivost lastnosti izdelka. Poleg tega je samolepilni material briljanten. Zadnja stran je lepljiva podlaga, prekrita s papirjem.
  Samolepilne ploščice za kopalnico

Samolepilni film za kopalnico: lep in poceni

Če želite hitro in poceni posodabljati dekoracijo sten v kopalnici, je takšen material kot samolepilni film za kopalnico popoln. Ta material je PVC folija na lepljivi osnovi papirja. Zgornji del filma ima dodatno zaščito pred poliestrom, ki ščiti površino pred poškodbami in sijaj. Take folije se lahko uporabijo za lepljenje različnih površin - sten, vrat, oken, pohištva itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty