sobota, 3 marca 2018

Osnova temeljnih blokov

Prednosti blokov temeljev

Je zelo trpežna in zanesljiva. Ne pozabite, da je maksimalna življenjska doba dosežena z dvojno izolacijo iz krogle. Poleg tega je priporočljivo zagotoviti izolacijo kleti.
  Osnova temeljnih blokov

Način, da prihranite denar

Obstaja majhen trik za zmanjšanje materialnih stroškov s postavitvijo blok temeljev za gradnjo nizko rast. Za to so stenski bloki zloženi z majhnimi presledki (ne več kot 70 cm). Te vrzeli so napolnjene s tlemi in previdno tampirane. Treba je zagotoviti, da se vsi vertikalni sklepi nahajajo nad bloki. Takšne strukture imenujemo prekinitvene osnove.
  Osnova temeljnih blokov

Uporabljena oprema za polaganje

Za namestitev blokovskega temeljev za hišo je potreben določen nabor materialov in orodij (ne enako kot trak ena), kar omogoča shranjevanje blokov z največjo učinkovitostjo in udobjem.
  Osnova temeljnih blokov

Pomanjkljivosti v okviru osnutka

Kljub navedenim pozitivnim značilnostim tega materiala ima tudi svoje pomanjkljivosti. Na primer, za gradnjo konstrukcij, izdelanih iz težkih blokov, morate uporabiti posebne stroje za polaganje, kar bo privedlo do nepotrebnih finančnih stroškov.
  Osnova temeljnih blokov

Pomanjkljivosti osnove penastih elementov ↑

Seveda ima pripomoček temeljev blokov veliko prednosti, med katerimi je na prvem mestu seveda tudi hitrost namestitve. Toda ta prednost je prav tako pomanjkljivost, saj so stroški predkonfekcijskih temeljev skoraj za 30% višji od monolitnih. Poleg tega se lahko cena za izdajo poveča za dodatnih 20-25%, če izberete velike blokade za gradnjo, katerih prevoz in namestitev zahtevajo dodatne stroške.
  Osnova temeljnih blokov

Koliko bo gradnja takšne temelje?

Da bi ga določili, je treba narediti preproste izračune, ki vključujejo stroške samih blokov, armaturno mrežo, cement, pesek ali posebno lepilo. Poleg stroškov uporabe gradbene opreme in plačila delavcem, zaposlenim pri gradnji fundacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty