wtorek, 27 lutego 2018

Brusilni parket z ročnim brusilnikom

Postopek brušenja tal s svojimi rokami

1. Pripravite tla za brušenje, sprostite celoten prostor in, če je mogoče, odstranite podložke (to ni potrebno, vendar je za boljše delo bolje, da to storite).

Ko je to mogoče in ko je to nemogoče

Pravzaprav je edini primer, kjer je strganje parketov lahko bolj donosno, kot je zamenjati, preplavljena tla precej enakomerno na območju. Strganje tla nima smisla, če:

Uporaba brusilnikov za talno delo

Za delo lahko uporabite ne samo stroje, ampak tudi tako preprosto opremo kot bolgarščino. Njegova uporaba je mogoča zahvaljujoč krožnim krožnikom, ki omogočajo delo z lesenimi površinami. Tovrsten krog vam omogoča poliranje tal do skoraj popolnega stanja.

Brušenje lesenih premazov

Brušenje lesenih talnih oblog pomagajo odpraviti različne površinske napake, ki nastanejo med talno montažo ali med delovanjem. Po obdelavi se izboljša videz lesa in poudari njegovo strukturo. Previdno polirana površina je manj onesnažena in bolje zaščitena pred različnimi poškodbami.
  Brusilni parket z ročnim brusilnikom

Najem (najem) strojev za strganje in brušenje parketa in tal

Upoštevajte, da so brusilni stroji, tudi bobni, zadovoljni. Zato je za zasebna popravila priporočljivo najamete opremo (za najem). Stroški najema parketnih brusilnikov različnih vrst v mizi:
  Brusilni parket z ročnim brusilnikom

Fizične in strukturne značilnosti brusilke

Orbitalna naprava je opremljena z močnim motorjem z nizkim šumom. Delo s takšnim aparatom ni samo preprosto, ampak tudi udobno. Oprema je odlična za samooskrbo parketa. Ročno orbitalno brusilko se lahko uporablja na omejenih in velikih površinah. Naprava ima zaščito pred pregrevanjem. Brusilnik se razlikuje v dolgem teku. Značilnost naprave je prilagodljivost tlaka (sila na polirnem kolutu) z uporabo ergonomskih ročajev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty