niedziela, 25 lutego 2018

Notranja dekoracija dvonadstropne stavbe

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko osebo pozabi na zaskrbljenost, očisti njegov um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.
  Notranja dekoracija dvonadstropne stavbe

Klasični slog: eleganca, razkošje in eleganca

Klasični stil vedno ostane v povpraševanju, je utelešenje spoštovanja, miru in trajnih idej o udobju in udobju. Zasnova koče v klasičnem slogu ne sprejema vrveža, poceni konča in namig lažnih v obliki umetnih materialov. Le "samozadostni" dragi materiali: marmor, plemenit les, naravne tkanine, štukature, vse, kar ustvarja vzdušje resničnosti, elegance in bogastva.

Koliko je notranja dekoracija hiše?

Koliko je notranja dekoracija hiše? Kje v Belgorodju kupiti zaključne materiale po ugodni ceni? Kako narediti ustrezno oceno za dokončanje hiše ali koče? V tem članku bomo podrobno analizirali vsa ta vprašanja in odgovorili, koliko stroškov dela notranjost vaše hiše.

Konstrukcijske rešitve:

Temelji: Trakovi temelji iz monolitnega armiranega betona na posebej pripravljeni osnovi. Izolacija podzemlja se izvaja okoli oboda notranje površine zunanjih sten bazena iz ekstrudirane polistirenske pene "Penoplex 45", debeline 50 mm.
  Notranja dekoracija dvonadstropne stavbe

3. Dvonadstropna hiša 6 za 6 m

V zvezi s tem bo 2-nadstropna stavba veliko bolj praktična, saj projekti dvonadstropnih hiš omogočajo skoraj 2-kratno uporabno površino. Torej, projekt dvonadstropne hiše 6x6 m bo v pritličju le 36 m2 in skoraj v 2. nadstropju. Na pravičnost je treba reči, da bo stopnišče na določenem mestu. Vse ostalo v prvem nadstropju se lahko razlikuje kot prostorna kuhinja, shramba, kopalnica, sprednja in skupna dnevna soba. Drugo nadstropje bo stanovanjsko območje, to je kraj, kjer bodo spalnice. Je veliko bolj funkcionalen kot 8-do-8, ena zgodba hiša, ki zaseda 64 kvadratov zemljišč.
  Notranja dekoracija dvonadstropne stavbe

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu s konstrukcijskimi standardi se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty