czwartek, 1 marca 2018

Namestitev videa mehke strehe

  Namestitev videa mehke strehe

Montaža strešnega materiala

Prvi korak je postaviti ploščice za zavese - poseben element strešne kritine. Vsi proizvajalci ne nudijo posebne ploščice za previs. V tem primeru morate uporabiti trak materiala, ki je izrezan iz navadne skodle - odrezane so cvetni listi. Odvisno od višine strehe 2 cm, so nastale elemente zlepljene.
  Namestitev videa mehke strehe

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Namestitev videa mehke strehe

Materiali za montažo

Mehka strešna kritina je poenoten koncept za valjane materiale, polimerne membrane, skodle in posebne mastike, ki se uporabljajo pri strešnih delih.
  Namestitev videa mehke strehe

Kaj je mehka streha?

Sodobna mehka strešna kritina je premaz na osnovi biološko inertnih netkanih materialov, obloženih na obeh straneh s modificiranim bitumenom. Osnova mehke strehe je lahko iz steklenih vlaken, poliestra ali steklenih vlaken.
  Namestitev videa mehke strehe

Mehka streha

Mehka strešna kritina je zaradi svoje elastičnosti tudi skodle, primerna za najbolj kul strukture. Ta material je malo drugačen od kovinskih ploščic ali naravne ploščice.
  Namestitev videa mehke strehe

Komora prezračevalnih komor in montaža skodle

Prezračevalni sloj med podnožjem strehe in izolacijo mora biti vsaj 5 cm. To je dovolj za normalizacijo temperature in odvajanje mokre pare. Druga plast obroča je nameščena vzporedno s špirovci.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty