sobota, 31 marca 2018

Delo na fasadi

  Delo na fasadi

Mokra fasada

Fasada mokre vrste v zadnjem času v visokem povpraševanju. Nenavadno ime je razloženo precej preprosto: pred začetkom dela se premaz za fasado razredči v vodi. To je precej pogost izraz, ki temelji na poklicni in potrošniški rabi.
  Delo na fasadi

FOTOGALERIJA GALERIJ FASHADES

Najbolj priljubljena, cenovno ugodna in pogosto naročena fasadna dela so izolacija in dodelava z dekorativnim ometom tipa "KOEED", ki ga odlikuje njena ekonomika, različna izvirna teksturna lastnost, odpornost na mehanske in atmosferske vplive ter visoka prepustnost hlapov.
  Delo na fasadi

Vrste fasadnih dekoracij

Najbolj priljubljen zaključek je omet. Omet se lahko nanese na izolacijsko plast (če naj bi ustvarila izolacijo mokre svetlobe), do armaturne mreže (močne mokre izolacije), na okvir - obstaja razdalja med zunanjim delom ogrodja in izolacijo, ki omogoča, da se takšna fasada prezrači.
  Delo na fasadi

Temperaturni pogoji

Vsa dela na zaključni fasadi z uporabo suhih gradbenih mešanic je treba izvajati pri temperaturi v območju od +5 do +30 ° C. Izjema je delo z materialom "Uniblok winter", kjer je omet mogoče izvajati pri temperaturah do -8C. To je treba upoštevati tako med nanašanjem materiala kot tudi skozi celotno obdobje strjevanja.
  Delo na fasadi

Kakšne so funkcije fasade?

Obstaja več funkcij na sprednji strani stavbe. Fasada je namenjena zaščiti gradbenih konstrukcij pred škodljivimi vplivi okolja, padavinami, vključno s kislino, pa tudi z vetrom, padci temperature, direktno sončno svetlobo in drugimi neželenimi zunanjimi vplivi.
  Delo na fasadi

Fasadni materiali in tehnologije

Okrasitev fasad je pomembna ne le za stanovanjske objekte, ampak je odlična možnost za nakupovalna središča in javne zgradbe. Med različnimi materiali in tehnologijami, zlasti povpraševanjem, so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty