piątek, 30 marca 2018

Varjenje in vodovod

  Varjenje in vodovod

Varjenje. Pristojbine za varjenje

Varjenje je eden najpogostejših načinov trajnega povezovanja delov. Uporabimo elektroobločno varjenje (ročno, polavtomatsko v ogljikovem dioksidu). Visoko kvalificirani varilci so certificirani za "varjenje tlačne posode", "varjenje dvigalnih mehanizmov".
  Varjenje in vodovod

Varjenje kakršne koli kompleksnosti

  • Varnostna dela kovinskih konstrukcij;
  • Varjenje vodovodnih, ogrevalnih in kanalizacijskih cevi;
  • Proizvodnja kovinskih konstrukcij;
  • Proizvodnja vrat, ograj, stojala in okenske rešetke;
  • Demontaža katerega koli kovine.

  Varjenje in vodovod

Popravila stanovanj in hiš v Rostovu na Donu

Zahvaljujoč individualnemu pristopu bo vaša popravila edinstvena in izvirna. Pomagali vam bomo pri izbiri, iskanju in nakupu kakovostnega gradbenega materiala.
  Varjenje in vodovod

Varilna in vodovodna oprema

Če govorimo o varjenju na domačem področju, je nemogoče zamuditi omembo vodovodnega dela. Navsezadnje bo vodovodni sistem eden od glavnih dejavnikov, ki določajo udobno raven našega obstoja. Stanovanje, hiša, državna koča ustvarijo določen halo varnosti za osebo, vendar se vsa naša nemočnost kaže pri prvih težavah s cevmi ali drugo sanitarno opremo.
  Varjenje in vodovod

Varjenje (plinsko varjenje)

Moč prihodnjega sklepa je v večini primerov odvisno od uporabljene varilne tehnike. Pri opravljanju dela mora varilec slediti položaju gorilnika, to je kot, na katerem je ustnik nagnjen na površino kovine, ki jo je treba variti. To bo omogočilo, da se kovina bolje ogreva zaradi večje količine toplote.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty