niedziela, 25 marca 2018

Polaganje ploščic v apartmaju

  Polaganje ploščic v apartmaju

Kako položiti ploščice na tla

Tako na primer postavimo ploščice na tla stranišča. Za glavno gradivo bomo uporabili granitno-keramiko velikosti 30 x 30 cm. Komercialne sorte, izberite barve glede na okus in hitro suho lepilo za ploščice. Širina šiva bo 4 mm, saj je to najbolj optimalna velikost za talne ploščice tega formata.
  Polaganje ploščic v apartmaju

Polaganje ploščic na lepilo za ploščice

Tehnologija polaganja talne ploščice se ne razlikuje od ploščic za oplaščenje. Razlika je le v debelini sloja, ki se uporablja za ploščice. Za talne ploščice se nanese z lepilno lopatico plast lepila debeline 6-8 mm. Lepilo nanese na tla.
  Polaganje ploščic v apartmaju

Postavitev ploščic porcelanskih ploščic na tla

Granit je izredno močna in trpežna skrivnostna skala. Običajno so granitne ploščice nameščene z možnostjo dolgotrajne uporabe. Njegove vodoodporne in odporne na praske lastnosti prispevajo k pogostim uporabam kot konča za kuhinjo in kopalnico. Porcelanska lončica zavira rast bakterij, zato se šteje za zelo higiensko.
  Polaganje ploščic v apartmaju

Koliko je ploščice zidov od umetnikov Jude

Ogled ocenjenih cen za polaganje ploščic za 1 kvadratni meter. m lahko v cenik na spletni strani Udu. Poveljnik bo po izdelavi ocene poročal o natančnih stroških obrnitve s kamnitimi ali porcelanskimi lončki.

Polaganje ploščic na steno

Za opravljanje dela je pomembna faza priprava delovne površine. Najprej morate odstraniti stari premaz. Strokovnjaki iz mestne službe življenja in službe imajo vsa potrebna posebna orodja in se bodo v enem dnevu spopadali s to nalogo.
  Polaganje ploščic v apartmaju

Polaganje ploščic: materiali in orodja

Za izvedbo samolepilne ploščice boste potrebovali zaloge na ustreznih orodjih in materialih. Poleg samega strešnika bi moral vaš gradbeni "arzenal" vključevati:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty