czwartek, 29 marca 2018

Mavec na svetilnikih

Priprava površine

Za najkvalitetnejši rezultat, tehnologija motečih zidov pomeni popolno odstranitev stare mavčne obloge navzdol do osnove. Če se iz kakršnega koli razloga odločite, da zapustite stari omet, udarite celotno steno s kladivom za očitne okvare ali mesta z luščenjem mavca z dna stene. Na takih mestih odstranite stari premaz.

Mavčne stene na pocinkanih svetilnikih.

Pocinkana mavrična svetilka je najlažja za uporabo z minimalno usposobljenostjo. Mimogrede, ne pozabite, da so svetilniki lahko leseni (že v preteklosti) in jih podrgnil iz iste mavčne mešanice. Zelo je priročno delo na njih, vendar so potrebne nekatere izkušnje.
  Mavec na svetilnikih

Želite popolnoma ravne stene? Učenje ometa na svetilnikih!

Redko najdete brezhibno ravne stene. Preden končate, jih je gotovo treba izravnati, tako da vaša prizadevanja niso zaman. Kako to storiti? Obstaja način, ki vam bo omogočil, da bi s svojimi rokami idealno ometali stene in strop. To bomo razpravljali v našem članku.
  Mavec na svetilnikih

Fasadni omarici: tehnologija

Mavčne stene na žarnikih vam omogočajo, da dosežete dober rezultat, pri katerem je odstopanje le 1,5 mm (če ste mavec z apnom ali cementno malto). S to metodo, mimogrede, lahko razvijete precej visoko hitrost dela, kar je tudi dobro.

Montaža mavčnih svetilnikov

Morda je namestitev svetilnikov pod ometom mogoče imenovati najpomembnejši trenutek - glede na to, kako jih namestite, je popolnoma odvisna ravnost sten. Tukaj ne moremo dopustiti zrušitev, saj en sam nepravilno nameščeni svetilnik vodi do preloma celotne ravnine stene. Edini znan način za ustanovitev svetilnika še danes je, da se zateče k pomoči ene najstarejših naprav v tej panogi konstrukcije, imenovani "pajek". Kaj je to, in kako tkati potrebna omrežja za namestitev svetilnikov, zdaj razmišljamo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty