poniedziałek, 26 marca 2018

Vgradnja visečega stekla

  Vgradnja visečega stekla

Zanesljiva aluminijasta vrata

Aluminijasta vrata so zaradi svoje zanesljivosti zelo zahtevna. Dolgo časa ohranjajo geometrijo strukture, odporne proti deformaciji in videz rje.
  Vgradnja visečega stekla

Vgradnja plastičnih oken in vitražnih oken.

Plastična okna in vitraž sta danes sestavni del vsakega doma. Podrobneje razmislite o zmogljivosti, kot tudi o značilnostih namestitve oken in vitražnih oken.
  Vgradnja visečega stekla

Oblikovanje fasad na tečajih

Pripravljeni smo vam pomagati izbrati strukturne elemente vaše fasade zahtevane vrste in kakovosti ter izvedli podroben načrt fasadne strukture vaše stavbe:
  Vgradnja visečega stekla

Konstruktivne prednosti aluminijastih vitražnih oken

Prednosti aluminijastih vitražnih oken so posledica fizikalnih in tehničnih lastnosti samega materiala. Sorazmerno je lahka, zato strukture na nosilnih elementih ne dajejo velike obremenitve. Profile odlikujejo tudi visoka trdnost in odpornost na temperaturo in vlažnost. Aluminijasta obarvana stekla imajo visoke toplotne in zvočne izolacijske lastnosti, kar omogoča prihranek pri ogrevanju prostora. Za njih so značilni tudi nizki koeficienti raztezanja.
  Vgradnja visečega stekla

VENTILIRANI FASADI

Ventilirane fasade ali Ventfasad - se v zadnjem času vse pogosteje uporabljajo za oblaganje videza stavb. Zaščitne stene so tehnologija, ki izdaja individualnost videzu stavb in izboljšuje njihove operativne zmogljivosti. Poleg tega ne smemo pozabiti, da je fasada obraz stavbe in v nekem smislu vaš posel! Pojdite na razdelek »VENTILATED FACADES«...
  Vgradnja visečega stekla

Aluminijaste fasadne strukture

Poznavanje stranke z organizacijo se začne s fasado stavbe, v kateri se nahaja. Torej, recimo, fasadni modeli govorijo o svojem poteku napredka in novosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty