sobota, 31 marca 2018

Kako do limete stene

  Kako do limete stene

Belilnaya apna - preučujemo izdelek

Apno je kumulativno ime izdelkov gorenja, kot tudi naknadno obdelavo krede, apnenca in drugih karbonatnih kamnin. Se zgodi, da se ugasne (Ca (OH) 2), ne pogasimo (CaO) in soda (zmes Ca (OH) 2 z NaOH).
  Kako do limete stene

Funkcije in obseg apna pri popravilu ↑

Apno ni najlažji material za uporabo. Vendar pa zavzema zelo močan položaj in nenadoma izgublja tla na svojem trgu gradbenih materialov. Glede na vse prednosti in slabosti je v določenih primerih uporaba apnene beline primerna in včasih je bolj primerno izbrati drugo metodo.
  Kako do limete stene

Priprava orodja

  • Naravno krtačo (pri nanašanju raztopine s čopičem) namočite v toplo vodo.
  • Preverite in po potrebi izperite cevi in ​​brizgalne šobe.

Bele stene z lastnimi rokami

To delo lahko naredite na tri načine:
  Kako do limete stene

Uporaba apnene beline

Glede na značilnosti apnenčaste malte se za belo pranje uporablja belo pivo: skladišča, delavnice, kleti, garaže, fasade hiš, drevesa, dezinfekcija prostorov (zelenjavnih skladišč, skladišč za sadje, kašče), perutninskih farm, prašičjih farm, hlevov, industrijskih in industrijskih prostorov.
  Kako do limete stene

Informacije o belo pranje doma s kredo

Postopek priprave stene za belo pranje s kredo, pa tudi tehnologija uporabe raztopine je enak kot pri nanašanju apnenčne sestave. Edina razlika je rešitev sam. Kromovo belilo vsebuje naslednje sestavine: kreda, voda, modra in namizna sol.
  Kako do limete stene

Priprava zidov za belo pranje

Če se prvič nanese belo pranje

Da bi pobarvane stene izgledale lepo, je treba površino pripraviti za popravilo. V tem primeru, če so zidovi preprosto ometani, in še nikoli prej niso bili pobarvani (kot na primer v novi stavbi), je delo poenostavljeno. Res je, da je v teh okoliščinah potrebno izdelati troslojno belo pranje sten.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty