środa, 28 marca 2018

Namestitev tramvaja

  Namestitev tramvaja

Glavne faze namestitve robnikov

Najprej se naredi oznaka mesta, kjer se bo namestil robnik. Nit se potegne, da označuje zahtevano višino prihodnje meje.
  Namestitev tramvaja

Razvrstitev robov

Gradbena industrija nudi kupcem več vrst robnikov. Razlikujejo se po velikosti in konfiguraciji ter namenu. Glede na tehnologijo je polaganje robnikov za izdelke, ki se razlikujejo po namenu, praktično enake, kar jim omogoča, da se položijo neodvisno brez posebnega znanja.
  Namestitev tramvaja

Polaganje talne obloge

Uporaba robnikov je zelo obsežna. Do današnjega dne se polaganje kamnitega kamna opravlja ne samo pri izgradnji ceste, zato lahko pri izdelavi krajinskih projektov (za označevanje vrtnih poti ali cvetličnih gredic) potrebujete nakup robnika.
  Namestitev tramvaja

Vgradnja robnika - vse podrobnosti o delu

Namestitev robnikov kamna vam omogoča estetsko dokončanje kompozicije in ima tudi praktično praktično nalogo. Robnik, ki je ozek betonski trak, služi kot omejevalnik za tlakovce ploskih površin.
  Namestitev tramvaja

Tehnologija in triki, ki tlakujejo tlakovce. Namestitev tramvaja

V več prejšnjih člankih ste podrobno opisali osnovne ukrepe, ki jih je treba opraviti kot pripravljalna dela za tlakovanje poti na vašem spletnem mestu. Premakni se na tlak.
  Namestitev tramvaja

Koraki za namestitev robnika

Začetek dela se začne z označevanjem mesta. Za to uporabite kljuke in vrv, ki se raztezajo do želene višine. Pomembno je upoštevati pobočja za pretok vode.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty