wtorek, 27 marca 2018

Popločana kopalnica

  Popločana kopalnica

Zaporedje zapiranja kopalnice

Torej, vse nabavne potrošne materiale, nadaljujte s pripravo sten za lepljenje ploščic. Tlačno lepilo na tla po lepljenju sten. Pred pripravo raztopine je potrebno določiti, kako gladke so stene. Za to potrebujete raven. Obstajajo dve možnosti za izravnavo sten:
  Popločana kopalnica

Mislimo na zasnovo kopalnice ↑

Keramične ploščice niso le praktične, temveč tudi lepe. Proizvajalci materialov nenehno ponujajo nove zbirke, ustvarjajo ideje, ki pomagajo ustvariti popolne kompozicije. Časi skromnih monokromatskih ploščic ali tipičnih ploščic z enostavnimi vzorci so se potopili v pozabo. Danes je ton nastavljen s spektakularno keramiko, ki vam omogoča, da ustvarite čudež preobrazbe tudi najmanjše kopalnice. V ta namen uporabite:
  Popločana kopalnica

Izbira barv

Keramične ploščice so na trgu predstavljene v številnih oblikah in barvah. Skoraj katera koli barva, ki jo želite, je primerna za prostorno kopalnico, če pa prostor ni zelo velik, se možnosti znatno zmanjšajo.
  Popločana kopalnica

Kopalnica ploščice okoli kopeli: odtenki dela

Največji, toda izogibni problem, ki ga obrtniki običajno naletijo pri zaključku kopalnice s ploščicami, je kopalnica - njena prisotnost v prostoru vpliva na tehnologijo namestitve ploščic. Če brez njega ploščic lahko postavimo enakomerno na vse stene, začenši od samega dna tal, nato pa, če je prisoten, se tehnologija spremeni, kot sledi.
  Popločana kopalnica

Izbira ploščic za kopalnico in podobne materiale

Preden greste v trgovino, se morate odločiti, koliko ploščic potrebujete. Če želite to narediti, pomnožite višino in širino vsakega stene in zložite. To je področje strešnika. Vendar pa bo med polaganjem neizogibno obrezovanje materiala, zato dodajte 3-5% na nastalo območje (zavarovanje za nepredvidene okoliščine).
  Popločana kopalnica

Prednosti izbire ploščic za stene in tla v kopalnici

Kopalnica zahteva posebno pozornost pri popravilih. Za razliko od ostalih prostorov v dnevni sobi (vključno s kuhinjo), notranjost kopalnice ne sme biti le lepa, zanimiva, elegantna, ampak tudi odporna na različne vplive:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty