niedziela, 25 marca 2018

Hiša projekt

Dodatna izbirna orodja v katalogu hišnega projekta

Kartica projekta vsebuje največ informacij o tem. Poleg postavitev, dimenzij in tabel z značilnostmi so:

Projekti hiš in vikend

Izbira projekta za hišo, koča je pomemben korak. V tem poglavju je priložnost, da se ne seznanite samo s pripravljenimi hišnimi projekti, temveč tudi razpravljate o posameznih projektih. Prav tako lahko postavljate vprašanja o arhitekturnem oblikovanju.

Gradnja hiš in vikend

BENPAN je tehnologija, zasnovana za gradnjo hiše v vsakem letnem času. Garnitura armiranobetonskih rebrastih plošč BENPAN je v skladu s projektom oblikovana v tovarni, kar omogoča visoko arhitekturno raznolikost in edinstvenost vsake hiše. Tudi pri gradnji hiše ali koče v skladu s standardnim dizajnom, bo vsaka hiša edinstvena, saj vam tehnologija omogoča, da hitro zgradite osnovno hišo - temelj, stene in tla - in jo nato s pomočjo fasadne dekoracije dekorirate po svoji volji.

Osnutek projekta - integrirano delo na konceptu doma

Na prvem sestanku stranke ponavadi prikazujejo slike in fotografije svojih najljubših hiš, tlorisnih načrtov. Toda, praviloma ni niti ena hiša popolnoma zadovoljna, vedno obstaja nekaj, kar bi se rad spremenil pri ustvarjanju moje hiše. Na tej stopnji se nekateri zmotno prepričajo, da je osnutek načrta pripravljen. Vendar pa slike - to ni osnutek. Seveda bodo arhitektu pomagali razumeti želje kupcev. Toda vse delo pri ustvarjanju modela domov še vedno poteka.
  Hiša projekt

Lesene hiše, postavljene po metodi PRE-CUT

Ena izmed najbolj znanih tehnologij, poceni, okolju prijazna in praktična, ki omogoča realizacijo tako zapletenih arhitekturnih oblik kot tudi najpreprostejših univerzalnih projektov. Stanovanjski okvir uživa nespremenjeno povpraševanje na trgu, kot tudi hiše iz dvojnega minibusa, od sendvič plošč.

Dopolnjuje neposredno v Ak Tashu

Danes so imetniki lastniških vrednostnih papirjev v 5. hiši videli, kar so jim bili obljubljeni pred tednom dni: na mestu, kjer deluje Ak Tash, so namestili stolpni žerjav, prinesli voznika, gradbeniki pripravljajo spletno stran za delo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty