wtorek, 27 marca 2018

Fasadna dekoracija večnadstropne stavbe

  Fasadna dekoracija večnadstropne stavbe

Zvočno izolirane sprednje plošče "Polialpan"

Ob fasadi stavbe s ploščami iz kompozitnih materialov vrste Polyalpan je značilno izboljšanje lastnosti zvočne izolacije sten. Na primer, zvočna izolacija stene iz lahkega betona, ko je obrnjena s Polyalpanom, dvakrat narašča. Ventfasad naše proizvodnje lahko zmanjša tudi nizkofrekvenčne vibracije, saj je resonančna frekvenca oblikovanja fasade znatno nižja. V primerjavi z aluminijastimi kaseti je absorpcijski koeficient panelov približno 6-krat višji.
  Fasadna dekoracija večnadstropne stavbe

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Fasadna dekoracija večnadstropne stavbe

Soočanje s fasadami stavb z zaključnimi materiali

Ta vrsta obloge je zelo pogosta vrsta konca, ker so materiali zelo raznoliki in dostopni. Najpogostejši material je trenutno stran.
  Fasadna dekoracija večnadstropne stavbe

Obloga fasade z ometom

To je eden najstarejših načinov rafiniranja in izolacije fasade. Sodoben omet vam omogoča ustvarjanje teksturnih površin, ki jih lahko pozneje obarvate. Glavni namen ometa - poravnava sten. Danes se za te namene uporabljajo različne mešanice gradbenih materialov: cementno-peskovna malta, mešana mavca ali apnena malta. Zaščita zunanjih sten je precej dolgotrajen proces. Za popoln rezultat morate uporabiti mešanico primerne sestave in lastnosti.

Dokončanje fasad hiš iz lesa

Lesene fasade so najbolj primerne za domove v južnih regijah. V drugih primerih boste morali obdelati stranske plošče z zaščitnimi rešitvami, ki zahtevajo precejšnje naložbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty