sobota, 31 marca 2018

Popravila strehe stavbe

  Popravila strehe stavbe

Mehka streha od 80 p / m2

Popravilo mehke strehe se izvede v dveh primerih - če je potrebno zamenjati manj kot polovico poškodovane prevleke in če je potrebno popolnoma zamenjati celotno mehko streho. V skladu s tem bo v prvem primeru popravilo imelo ime toka, v drugem - že bo večji remont.

Nujna rekonstrukcija strehe

Da popravilo strehe ni povezano z dolgotrajno katastrofo, čim prej opravljamo delo. In to ne vpliva na kakovost storitev. Preizkušeni način gradnje, popravila in obnove manipulacije nam omogoča, da v najkrajšem času prenesemo celo najbolj zapletene predmete.

Popravilo strehe strokovnjakov Zelenograd-servis

Glede na visoko funkcionalno obremenitev na strehi, in sicer: zaščito notranjega prostora pred vlago in zagotavljanje toplotne izolacije, popravilo strehe naj izvajajo le visokokvalificirani strokovnjaki. Dobro popravljena streha bo vaš dom vzdrževala toplo, normalno vlažnost in preprečila nastanek vlage.
  Popravila strehe stavbe

Vrste dela pri popravilu strehe

Sedanje (nujno) delo je namenjeno odpravljanju napak in napak, ki so se pojavile med sezono (običajno zimo) in ne predstavljajo motenj v strukturi strehe. Ta vrsta dela se izvaja brez razstavljanja starega premaza, nove plasti pa so stari 1 ali 2-krat prekriti. Pred zagonom se morate prepričati, da je strešna konstrukcija v zanesljivem stanju, saj nove plasti skupaj s starim večkrat povečujejo obremenitev na celotni strehi objekta.
  Popravila strehe stavbe

Kako je treba opraviti delo?

Ali obstaja tehnični predpis za prenovo strehe stanovanja? Streha krona vsake stavbe in njeno dobro stanje zagotavlja varnost in vzdržljivost sten in stropov.
  Popravila strehe stavbe

Popravila strehe industrijskih zgradb

    Za industrijske zgradbe so uporabljali različne vrste strešnih kritin. Odvisno od njene raznolikosti se uporabljajo ustrezni materiali in tehnologije.

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty