niedziela, 25 marca 2018

Hruščovova postavitev

  Hruščovova postavitev

Postavitev enosobno stanovanje v Hruščovem

V apartmajih 60-ih, seveda, vse ni bilo prikladno: majhne kuhinje, 6-7 kvadratnih metrov. m, sosednje sobe, kombinirana kopalnica. Na vse to so tudi precej nizki stropi, ki segajo v višini od 2,45 m do 2,55 m. Če ste še vedno postali lastnik take redkosti, potem ni nobenega posebnega razloga za zaskrbljenost, saj danes obstajajo zelo cenovno dostopni načini za pretvorbo minusov tega stanovanja v prednosti.

Možnost 1: uporaba balkona

In naj ta "viteška poteza" ne bo dodala več kot 4 m² površine, ampak za Hruščov in 4 kvadrate - že nekaj zasteklitve in segrevanja balkona, drzno odstranite okenski odprtini in balkonska vrata, vzamemo vse nabrane smeti in začnemo popravljati. Na balkonu, katere širina le redko presega 1,3 m, lahko postavite knjižnico na polico, delovno mesto ali celo dve na obeh straneh prehoda.
  Hruščovova postavitev

Dizajn značilnosti Hruščov

Z vidika nosilnih sten veliko hruščovih stavb, kljub razlikam v seriji, so iste vrste. Večinoma imajo v sredini hiše eno vzdolžno nosilno steno in dve nosilni čelni steni. Notranje stene sestavljajo lahke predelne stene, kar olajša ponovni razvoj v tehničnem smislu, pa tudi v smislu tehnične dokumentacije.
  Hruščovova postavitev

Samo načrtovanje Hruščov. Ponovni razvoj Hruščov v studiu.

Na začetku imamo postavitev Hruščovovega ustreznega tehničnega potnega lista v stanovanje. Skupna površina dvo-sobnega stanovanja je 45 m2 (sobe 14,5 m2), kuhinja 6 m2. Višina stropa je 2,55 m. Postavitev v Hruščovem, ki je bila zadostna za mnoge srečne prebivalce ZSSR, ki so v današnjih razmerah prejeli svoje zelo udobne apartmaje od države, je bedna podobnost, ki jih prisili, da preuredijo Hruščov.
  Hruščovova postavitev

Ponovni razvoj trosobnega stanovanja

Ne glede na to, ali govorimo o štirih sobnih stanovanjih ali potrebujemo obnovo trosobnega stanovanja, bi moral biti prvi korak, da pripravimo načrt, ker gre za prenašanje in demontažo predelnih sten med prostori. Tehnični zaključek avtorja hiše pa tukaj ni potreben.
  Hruščovova postavitev

Pravila, ki jih med obnovo ni mogoče kršiti

Najprej morate vedeti, kaj se šteje za obnovo stanovanja. S tem je mišljena sprememba v konfiguraciji ali odstranitvi particij. Za izvedbo katerekoli ideje potrebujete projekt in njegovo koordinacijo. Če so vključene samo raztovorjene stene, je to lažje, pridobitev dovoljenja za izvajanje nekaterih ukrepov z nosilnimi zidovi pa je zelo problematična.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty