wtorek, 27 marca 2018

Country hiša dekoracijo

  Country hiša dekoracijo

Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.
  Country hiša dekoracijo

Pregled osnovnih materialov

Zaključne prevleke za stene, tla in stropove so nameščene v deželi, potem ko so položili vse pripomočke in površinsko izolacijo. Izbira prave snovi je treba opraviti na podlagi naslednjih dejavnikov:
  Country hiša dekoracijo

Kako izbrati način notranjosti dekoracijo doma

Ne samo vizualno in estetsko dojemanje, temveč tudi trajnost delovanja, zvočna in toplotna izolacija, izmenjava zraka, sanitarne in higienske lastnosti, zaščita pred vlago in številnimi drugimi pomembnimi kazalniki bo odvisna od izbire možnosti in kakovosti zaključka hiše.
  Country hiša dekoracijo

Slikanje lesene hiše

Visokokakovostno barvanje stavbe iz bara ali dnevnika je odvisno od priprave za ta proces. Pred nanašanjem barve je potrebno lesene stene očistiti in brušiti. Prvič, katrana in umazanija sta strgana s sten. Vijaki za nošenje, vijaki in kovinski sponki so prekriti z antikorozijskimi premazami. Protipožarno ravnanje se uporablja za zaščito pred odprtim ognjem. Prav tako je potrebno zdraviti z antiseptičnimi sredstvi: to bo pripomoglo k zaščiti lesa ali hlodov iz plesni in gliv. Takšne kemikalije ne skrivajo naravne lepote lesa, saj so prozorne.
  Country hiša dekoracijo
  Country hiša dekoracijo

Korak za korakom navodila za notranjo dekoracijo lesene hiše

Upoštevanje pravilnega zaporedja dela ne bo samo prihranilo časa, temveč tudi preprečilo preračunavanje in stroške, povezane z njimi.

1. korak: obdelava lesa z antiseptiki

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty