piątek, 30 marca 2018

Tehnični pogoji za priključitev na električna omrežja

Katere dokumente je potrebno za zagotovitev tehničnih pogojev za inženirske mreže?

Za registracijo tehničnih pogojev za priključitev na omrežja (to so tudi specifikacije za inženirske mreže) bo potrebno:
  Tehnični pogoji za priključitev na električna omrežja

Vrstni red izvajanja ukrepov za tehnološko priključitev na električna omrežja PJSC "Yakutskenergo"

Tehnološke priključne mere se izvajajo v primeru priključitve prvič priključenih, prej priključenih rekonstruiranih naprav za sprejem električne energije, katerih priključena zmogljivost se poveča, kot tudi v primeru sprememb v kategoriji zanesljivosti oskrbe z električno energijo, priključnih točk, vrst proizvodne dejavnosti, ki ne vključujejo pregleda zunanje napajanje
  Tehnični pogoji za priključitev na električna omrežja

Faza 5 od 5. Zaključek pogodbe o oskrbi z energijo. Uporaba napetosti na objektih vlagatelja

Dejanski sprejem (dobava) napetosti in moči (pritrditev stikalne naprave v položaju "na" ) poteka ob prisotnosti pogodbe s prodajno organizacijo.
  Tehnični pogoji za priključitev na električna omrežja

Specifikacije vzorca

Vsaka organizacija, ki priskrbi sredstva, lahko vzpostavi lastno obliko obrazcev za povezavo z električnimi omrežji. Lahko se razlikujejo pri menjavi predmetov, njihovi številki in številnih drugih znakih. Toda v vsakem primeru bi bilo treba v tehničnih specifikacijah določiti naslednje točke.

Priključitev električne energije v državo hišo pade na ramena lastnika

Tehnološka povezava na novo zgrajene hiše v električnih omrežjih je zaskrbljujoča. ECTR Blog ponuja bralcem nekakšno navodilo o pravilih za priključitev na električno omrežje in zagotavljanje električne energije hiši.

Tehnološka povezava

1. Postopek za prijavitelja pri izvajanju tehnološke povezave z električnimi omrežji JSC "LGEK" je določen v ustreznem navodilu:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty