środa, 28 marca 2018

Faze v gradbeništvu

  Faze v gradbeništvu

Glavne faze gradnje

Glede na to, kateri materiali se uporabljajo za gradnjo in dekoracijo hiše, je lahko vrstni red izvajanja dela drugačen. Zato je na primeru hiše predstavljen načrt gradnje, za katerega so značilni značilni elementi in najbolj priljubljene rešitve.
  Faze v gradbeništvu

Iskanje in izbor mesta za gradnjo

Če že obstaja gradbeno zemljišče, pojdite na naslednji korak. Če ne, začnite iskati spletno mesto, pri čemer najprej upoštevajte merila kraja, v katerem želite urediti.
  Faze v gradbeništvu

Fundacija kot osnova za hišo

Temelj celotne hiše je temelj, zato morate biti še posebej previdni glede vrste in materiala, iz katerega bo izdelan. Na kartici ne morete prihraniti denarja ali časa, saj bo to odvisno od zanesljivosti in varnosti celotne strukture.
  Faze v gradbeništvu

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.
  Faze v gradbeništvu

Faze dela pri gradnji lesene hiše

Strokovnjaki razdelijo katero koli konstrukcijo v več fazah, za vsakega od njih pa so odgovorni gradbeniki ozke specializacije. Da bi lahko predstavljali in se lahko potegovali v gradbenih delih pri gradnji vašega sanjskega doma, smo ugotovili pomembne vidike gradnje, ki so jih prelomili v etape.
  Faze v gradbeništvu

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty