piątek, 30 marca 2018

Wall dekor v kuhinji

  Wall dekor v kuhinji

Ideja številka 2. Dekor ozadja, vključno s kredo in foto wallpaper

Dekorativni dekorativni zid v kuhinji bo zahteval nekaj finančnih in stroškov dela od vas, v resnici pa je precej preprost in hkrati učinkovit način za posodabljanje notranjosti z lastnimi rokami. Poleg tega lahko s to tehniko vizualno postavite prostor, na primer s poudarjanjem stene naglasov v jedilnem prostoru, kot je prikazano na spodnji sliki.
  Wall dekor v kuhinji

Značilnosti stenskih dekor v kuhinji ↑

Kuhinja je pravi bojišče za vsako gospodinje. Splice nafte in vode, kot so fragmenti močnih izstrelkov, letijo narazen na straneh, ne da bi si zapomnili ničesar na svoji poti. V takih razmerah, ne samo za dekoracijo in pohištvo, ampak tudi za dekor posebne zahteve.
  Wall dekor v kuhinji

Kaj se lahko uporabi za okras zidov kuhinje

Eden od najbolj priljubljenih dekoracij za kuhinjo je stena z umetniškimi deli. To so lahko umetniki, lastne risbe, ustvarjalnost vaših otrok ali zbirka družinskih fotografij v okviru; Če želite biti izvirni v vsem, potem lahko izberete stare posterje, retro plakate ali celo zavoje iz nekdaj priljubljenih izdelkov kot podoben stenski dekor.
  Wall dekor v kuhinji

Soočanje površin z različnimi vrstami ozadij

Kuhinja je verjetno kontaminirana z brizgami maščobe pri kuhanju in s kapljicami vode pri pranju jedi. V tem primeru je dekoracija sten s tekočimi tapetami, vsaj v območju umivalnika in peči kontraindicirana.
  Wall dekor v kuhinji

Priljubljeni materiali za dodelavo

Ozadja - najpogostejši in priljubljen material za dekoracijo sten. Zaščitne obloge, ki so odporne na vlago, so najbolj primerne za kuhinje, njihova odpornost je visoka, jih je mogoče oprati. Pri izbiri ozadja morate upoštevati naslednje lastnosti:
  Wall dekor v kuhinji

Stenska dekoracija v kuhinji: zahteve in praktična priporočila

Kuhinja je ena najtežjih sob. Izbira materialov za dodelavo sten omejujejo ne le želje lastnikov, temveč tudi osnovne zahteve za lastnosti delovanja. Gostitelji razumejo, da celo najmočnejši ekstraktor ne daje 100% jamstva za odsotnost kulinaričnih dimov in saj. Poleg tega statistični podatki o poplavah v gospodinjstvih potrjujejo povečano tveganje takšnega izrednega dogodka v kuhinji. To določa seznam zahtev za dodelavo materialov, uporabljenih pri dekoriranju sten v tej sobi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty