sobota, 31 marca 2018

Opečni stebri za ceno ograje

  Opečni stebri za ceno ograje

Namestitev opečne ograje

Običajno gradijo ograje višine do 3,3-3,5 metra: ne le dvorišče, temveč tudi okna v pritličju bodo povsem skrita od radovednih oči. Za gradnjo ograje je zgrajena temelj, ki je nastal iz betona. Odvisno od podnebja in vrste tal, globina temeljenja variira od 0,5 do 1,8 metra.
  Opečni stebri za ceno ograje

Celotna ograja z opečnimi stebri

V paketu ograje je vključena velika količina različnih materialov, vendar je glavni del monolitne trakove. Za zapolnitev temelja se uporablja le visokokakovosten beton. Temelj temeljev je postavljen okrepljen okvir. Podlaga za opečne stebre uporablja kovinski drog 60x60 mm. Polnjenje ograje med opečnimi stebri je individualno dogovorjeno s stranko.
  Opečni stebri za ceno ograje

Posebej priljubljeni so ograje iz profesionalnega tla z opečnimi stebri.

Izgledajo kot predstavljivi in ​​trdni. Takšne ograje govorijo predvsem o finančnih zmožnostih lastnika, saj so njihovi stroški precej visoki. Tudi, odvisno od želje in arhitekturnega videza hiše, se raztezajo lahko zapirajo s kovinsko ograjo, lesom ali polikarbonatom.
  Opečni stebri za ceno ograje

Tehnološke značilnosti gradbenega in instalacijskega postopka

Vsak 2,25 metra (mesta namestitve za opečne stebre za ograjo) se razprostira z izrezom 40x40x130 cm. -15 cm je postavljena betonska znamka M-300. Pri gradnji opečne ograje za vgradnjo vgrajenih delov se nujno uporabljajo poli, katerih cena je odvisna od premera. Običajno se uporabljajo profili dimenzij 60x60x2 mm. Stojala so nameščena v pripravljene jame in varno pritrjena po nastavitvi betona.
  Opečni stebri za ceno ograje

Čas konstrukcije opečnih stebrov je odvisen od številnih dejavnikov, kot so:

  • gradbišče;
  • dimenzije bodoče ograje in sami stebri (višina stebrov je odvisna od višine ograje, večinoma njihova višina je 2-2,5 m);
  • vremenske razmere, dostopnost do prevoza itd.
Mnoge od teh težav je mogoče rešiti na sami strani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty