piątek, 30 marca 2018

Težke končne cene

  Težke končne cene

Cene za delo pri grobi obdelavi in ​​popravilih

Groba obdelava - pomembna faza predhodnega dela vseh objektov za popravilo in gradnjo. Na to, kako dobro se bo izvajalo, bo na koncu odvisno od samega popravila in videza končne sobe. Danes obstaja velika razlika v cenah za grobo delo in kupec ne more vedno določiti optimalne izbire možnosti dela na grobo obdelavo.
  Težke končne cene

Koliko prenova stanovanj z grobim zaključkom: vodnik za kupce

Večina kupcev stanovanj, ki preučujejo več deset možnosti na sekundarnem trgu, niso vedno zadovoljni s tem, kar vidijo. Stare hiše, zastarela popravila, ki jih lastniki ne poskušajo posodobiti. Možnosti za odstranitev "sledi" nekdanjih lastnikov, če niso preveč čiste. Slepi vhodi. Vse to pogosto vodi stanovanje kupci odločitev za nakup stanovanja v gradnji.
  Težke končne cene

Kaj je za besedo "groba obdelava"?

Začetek prenove stanovanja je vedno zelo težko, še posebej za novega v tej zadevi. Toda prvi korak v katerem koli velikem remontu je priprava površin sten in tal za polaganje končnih materialov. Ta stopnja je potrebna, če želite, da se materiali za dodelavo kakovostno oblikujejo na površini, ne da bi zapustili napake - to se imenuje groba obdelava in vključuje številne točke:
  Težke končne cene

Nove zgradbe v Tyumenu od razvijalca

Na regionalnem trgu nepremičnin se vsako leto povečuje povpraševanje po novih stavbah v Tyumenju od razvijalca. V mestu in sosednjih območjih se stalno gradijo nove hiše in celotni stanovanjski kompleksi, kar zagotavlja stabilno širitev primarnega stanovanjskega trga in oživlja prodajo novih stavb.
  Težke končne cene

Izboljšana obdelava. Kopalnica. Številka opcije 2.

Stene. Ploščica je glazirana, sijajna z dekorativnimi elementi v višini in širini prostora. Obloga za ploščice do višine 2,1 m, nad vodo barvo.
  Težke končne cene

Notranja dekoracija mestnih hiš na ključ, po dostopni ceni, osnutku in dodelavi

Obstoječa razširjena praksa gradbenih organizacij, vključno z Moskvo in Moskovsko regijo, za prodajo mestnih jeder ali stanovanj brez dokončanja, omogoča lastnikom, da notranjosti dajo notranji slog na podlagi lastnega okusa in materialnih sestavin.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty