niedziela, 25 marca 2018

Zaključevanje stanovanj hiše

  Zaključevanje stanovanj hiše

Apartmaji v Tverju od razvijalca

Nova stavba "Akvarel" je sodoben kompleks, zasnovan in zgrajen ob upoštevanju vseh udobnih življenjskih pogojev. To ni samo hiša - to je kraj, kjer bo vedno toplo in prijetno. Stanovanjska stavba združuje sodobne ideje udobja in ergonomije. Vsak apartma ima dobro premišljeno postavitev, prostorno kuhinjo, zaseben balkon, individualno ogrevanje. Hiša se nahaja v udobnem sodobnem prostoru s priročnim prometnim križiščem in razvito infrastrukturo. Na dvorišču - sodobno igrišče. Če vas zanima stanovanje v okrožju Zavolzhsky v Tverju, bodite pozorni na novo stavbo, ki je vredna najprej. "Watercolor" je udobna nastanitev po ugodni ceni!
  Zaključevanje stanovanj hiše

Prenova stanovanj z lastnimi rokami z uporabo suhih zidov

Nepremičninska agencija LETO ponuja hiše v Sočiju po zelo nizkih cenah. Oglejte si katalog hiš na let-realty.ru.
  Zaključevanje stanovanj hiše

Izboljšana obdelava. Kopalnica. Številka opcije 2.

Stene. Ploščica je glazirana, sijajna z dekorativnimi elementi v višini in širini prostora. Obloga za ploščice do višine 2,1 m, nad vodo barvo.
  Zaključevanje stanovanj hiše

"Severna dolina": apartmaji v okrožju Vyborg od razvijalca

Nov stanovanjski kompleks "Severna dolina" v okrožju Vyborg od razvijalca "Glavstroy-SPb" - eden izmed najbolj ambicioznih in ambicioznih projektov na trgu nepremičnin v Sankt Peterburgu. To je razvojno urbano območje s sodobno infrastrukturo: lastnimi vrtci in šolami, rekreacijskimi površinami, parkirišči, novimi cestami in inženirskimi omrežji. Stanovanjski kompleks "Northern Valley" se nahaja v bližini postaje podzemne železnice Parnas in slikovitega Shuvalovskega parka.
  Zaključevanje stanovanj hiše

Sankt Peterburg infrastruktura na območju naselja

Apartmaji v Sestroretsk hiše v gradnji so priljubljeni zaradi udobnih življenjskih pogojev, čistega zraka, in posebno podnebje okrožja Kurortny, ki mu pripada Sestroretsk. Bližina parkov, zalivov, jezer dodaja na območje prednosti, ki ljudem, ki živijo tukaj, omogočajo več interakcije z naravo, ne da bi zapravljali čas na cesti od mesta in nazaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty