sobota, 31 marca 2018

Notranja trimska loža

  Notranja trimska loža

Letve, montažni profili ali lepilo?

Okras mora biti nekako pritrjen na stene. Pritrditev mora zagotavljati njegovo trdnost, celovitost in pravilen videz z neizogibnimi deformacijami. Običajno je dekorativna obloga nameščena bodisi na letev ali na njej v profilih - začenši, lutka in konča - ali na lepilo.
  Notranja trimska loža

Vrste materialov za zaključevanje balkonov in lož v notranjosti

Pri izbiri končnih materialov je treba pozornost posvetiti ne le njihovim prednostim in pomanjkljivostim, ampak tudi upoštevati, kako primerni so za uporabo na določenem balkonu, tehtati vse prednosti in slabosti v smislu praktičnosti in oblikovanja.
  Notranja trimska loža

Kako izbrati material za zaključek balkona?

Če imate ogrevan balkon, lahko za dokončanje zidov uporabite plastične ali plutovinaste plošče, mavčne plošče, plastične, lesene podloge, plošče MDF, dekorativni kamen ali omet.
  Notranja trimska loža

Obloga iz plastične plošče

Znano je, da so osnove dolgoročnega delovanja balkona trajne strukture in zanesljivi materiali. Zato je notranja dekoracija s plastično ploščo odlična možnost!
  Notranja trimska loža

Notranja dekoracija balkona s PVC ploščami in lesom v Nižnem Novgorodu

Do sedaj so najbolj polizdelki za notranjo dekoracijo balkona ali lože Eurolining in PVC plošče. Prednosti in slabosti vsakega materiala. Poskusimo jih identificirati.
  Notranja trimska loža

Leseni stenski opaž in strop

Za lepo dekoriranje balkonske obloge je najboljše. Lesena podloga velja za najbolj okolju prijazen in dobro obdelan material, je močan, trden, vzdržljiv, primeren za ponovno uporabo slikanja ali lakiranje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty