czwartek, 29 marca 2018

Zunanji zidovi iz apna

  Zunanji zidovi iz apna

Informacije o belo pranje doma s kredo

Postopek priprave stene za belo pranje s kredo, pa tudi tehnologija uporabe raztopine je enak kot pri nanašanju apnenčne sestave. Edina razlika je rešitev sam. Kromovo belilo vsebuje naslednje sestavine: kreda, voda, modra in namizna sol.
  Zunanji zidovi iz apna

Funkcije in obseg apna pri popravilu ↑

Apno ni najlažji material za uporabo. Vendar pa zavzema zelo močan položaj in nenadoma izgublja tla na svojem trgu gradbenih materialov. Glede na vse prednosti in slabosti je v določenih primerih uporaba apnene beline primerna in včasih je bolj primerno izbrati drugo metodo.
  Zunanji zidovi iz apna

Belilnaya apna - preučujemo izdelek

Apno je kumulativno ime izdelkov gorenja, kot tudi naknadno obdelavo krede, apnenca in drugih karbonatnih kamnin. Se zgodi, da se ugasne (Ca (OH) 2), ne pogasimo (CaO) in soda (zmes Ca (OH) 2 z NaOH).
  Zunanji zidovi iz apna

Nasveti za varno delo z apnom

Morate vedeti, da je apno med preperevanjem precej toplotno, zato morate skrbno zaščititi kožo na celotnem telesu, da ne pride vanj. Če boste še vedno dobili apno v očeh, morate čim prej izperite s čisto vodo in se posvetujte z zdravnikom. Apneni prah negativno vpliva na dihalni sistem osebe in če bi morali dolgo dihati, nato pa za preprečevanje dihanja vdihniti vročo vodno paro, potem ko dodate nekaj citronske kisline v vodo.
  Zunanji zidovi iz apna

Priprava orodja

  • Naravno krtačo (pri nanašanju raztopine s čopičem) namočite v toplo vodo.
  • Preverite in po potrebi izperite cevi in ​​brizgalne šobe.

Bele stene z lastnimi rokami

To delo lahko naredite na tri načine:
  Zunanji zidovi iz apna

Kje se lahko uporablja apno?

Priporočljivo je, da se za dogodek dodelijo najmanj finančne naložbe. Tako je med prednostmi treba opozoriti na cenovno dostopnost cen, zaradi česar se izbira privlači za večino ljudi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty