wtorek, 27 marca 2018

Garaža naredi sami iz lesa

  Garaža naredi sami iz lesa

Faze izgradnje garaže iz bara

Za garažo v baru potrebujete temelj. Temelj je lahko kup, trak ali plošča, vendar mora biti vsaj 20 cm nad površino tal, da bi se izognili stiku lesa s tlemi, sicer bodo spodnje obrobe garaže hitro gnile. Med lesom in temeljom je treba položiti plast hidroizolacije.
  Garaža naredi sami iz lesa

Zahteve za gradnjo garaže ↑

Da bi bila garaža trpežna in da bi se obvladali z nalogami, ki so mu bile dodeljene za popolno shranjevanje avtomobila, morate vedeti, katere lastnosti naj bi imele:
  Garaža naredi sami iz lesa

Opredelitev tehnologije

Stavbe iz lesa imajo prijeten videz. Lastniki stanovanj, ki so zgradili hišo iz lesa, poskusite pritrditi garažo v leseno hišo. Istočasno bo lesena hiša z garažo popolnoma dopolnjevala druge lesene zgradbe (kopeli, gazebi itd.). Gradnjo lesene garaže je treba izvajati v skladu z določeno tehnologijo, odvisno od tega, kateri materiali so izbrani za gradnjo.

Garaža naredi sami iz lesa: risbe in značilnosti

Lesena garaža, ki jo bodo naredile svoje roke, bo odlično izgledala na poletni koči. Edini pogoj je, da je ozemlje, na katerem se nahaja, ograjeno, ker lesena stavba ne more zagotoviti zanesljive zaščite pred vdori robov.
  Garaža naredi sami iz lesa

Temelj za leseno garažo

Kot temelj za garažo iz lesa lahko uporabite monolitno ploščo. Njeni parametri so izračunani na podlagi lastnosti tal, parametrov garaže in teže vozila, ki je v njem shranjena. Pravilno izračunati temelj je zelo pomemben. Šibka podlaga se lahko zruši, zaradi prevelike varnostne razdalje in s tem precej preveč plačanega gradbenega materiala. Glede na to, da je lesena garaža začasna stavba, zakaj plačati več kot je potrebno? Konec koncev, takšna garaža, ob upoštevanju pravočasnih remontov, bo trajala 50 let, ne več.
  Garaža naredi sami iz lesa

Kako zgraditi razsvetljavo?

  • Ožičenje se izračuna na priključku orodij z visoko porabo toka;
  • dve napeljavi se izvedeta hkrati, ker je treba osvetlitev vključiti na enem mestu;
  • ločen kabel poteka v vsakem vtičnem bloku, da se obremenitev preko več vozlišč razporedi, ko veliko električnih naprav deluje;
  • ena električna plošča na vhodu v leseno garažo bo združila sklop odklopnikov (napetost se uporablja za vse skupine vtičnic).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty