niedziela, 25 marca 2018

DIY namestitev plastičnih oken

Merjenje in naročanje oken

Podrobneje razmislimo o merjenju okna v odprtem oknu brez zunanje četrtine (vrsta opek, ki štrli v notranjost okenskega odprtina na zunanji strani stene), nato pa navaja značilnosti nestandardnih situacij.

PVC tehnologija za montažo oken

Priprava PVC oken za montažo. Po dobavi okna kupcu so okna sestavljena, kot je prikazano na sliki (okvir, dvojno zastekleno okno, zasteklitvena noga, zaščitni film).

Namestitev okna po oknih za okna

Vgradnja okenske police zahteva predhodno obrezovanje presežne dolžine, saj ima velikost. Za te namene, popolna sestavljanka ali mlinček. Potem premaknite okenski okvir na profil neuporabnega profila (če obstaja) in ga poravnajte. Če po izravnavi pride do velike vrzeli med okensko polico in odprtino, je bolje, da ga zapremo z raztopino, potem ko odstranite okensko polico. Če je vse v redu, potem je preprosto polnjenje dovolj.
  DIY namestitev plastičnih oken

Namestitev okna po meri

Pred nekaj desetletji so bila uporabljena le lesena okna za glazuro stanovanj v Chelyabinsk in na območju Chelyabinsk. Vendar pa se danes štejejo za zastarele, zato se vse bolj spreminjajo v plastiko, ki se primerja z leseno ne samo po nabavni ceni, ampak tudi z večjo učinkovitostjo. Nekateri lastniki stanovanj so istočasno prepričani, da ni nič težav pri namestitvi plastičnih oken, tako da skoraj vsak človek, ki ve, kako uporabljati orodja, lahko namesti okno z lastnimi rokami.
  DIY namestitev plastičnih oken

Metode namestitve plastičnih oken, njihove prednosti in slabosti

Do sedaj obstajajo dva načina za namestitev plastičnih oken: namestitev oken z razpakiranjem in namestitvijo brez razpakiranja oken.

Brez katerih orodij ni mogoče namestiti ali namestiti PVC oken?

Kako postaviti plastična okna, vsak mojster razloži na svoj način. Namestitev se izvaja z uporabo posebnih orodij. Vsak ima osnovno orodje za namestitev PVC oken. Za postavitev PVC oken potrebujete naslednja orodja:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty