czwartek, 29 marca 2018

Pregledi strešne membrane

  Pregledi strešne membrane

Stroški membranske strehe

Natančen strošek lahko pokličete, odvisno od tega, kako narediti membransko streho na določeni strukturi. Treba je oceniti z navedbo materialov, gradenj in njihovega obsega. Običajna primerjava cen je nesmiselna, na primer se domneva, da je ta vrsta strešnih kritin 35% dražja od nestanovanjskih premazov iz bituminoznih materialov. Vendar pa je treba razumeti, da so membrane zložene v eno plastjo in da je cena razporeditve minimalna. V kombinaciji z dolgo življenjsko dobo dejanska razlika postane manj pomembna.
  Pregledi strešne membrane

Kjer se uporabljajo membranske strehe

Mehke strehe te vrste še vedno niso dovolj priljubljene na domačem trgu zaradi visokih stroškov tako materiala kot tudi opreme za njihovo namestitev. Običajno se membrane uporabljajo na ravnih strehah ali z majhnim nagibom.
  Pregledi strešne membrane

Uporaba membranske strehe

Ta vrsta strešne kritine se uporablja na strehah, ki so pogosto ravne ali rahlo nagnjene (okoli 15 °) in imajo veliko površino. Lahko so trgovski centri, prevozna in proizvodna podjetja. Najpogosteje imajo visoke zahteve glede kakovosti materiala, ki se uporablja v gradbeništvu.
  Pregledi strešne membrane

Prednosti membranske strehe

Prva in glavna prednost membranskih premazov je visoka stopnja hidro in toplotne izolacije. Zaradi skoraj popolne odsotnosti šivov membranski premaz ne dopušča prehoda vode in slojna struktura mreže omogoča ohranjanje toplote.
  Pregledi strešne membrane

Kaj je membranska streha

Membranska tehnološka ali faltsevaya streha - to je najnovejši in ultra moderen premaz, ki tvori brezšivno površino na strehi. Glavna prednost takšne strehe je vsestranskost, uporablja se na kolkih, podstrešju, poševnih, ravnih in drugih vrstah streh. Poleg tega je skoraj popolna hidroizolacija, ki ne zahteva dodatnih ukrepov za zaščito hiše od vode.
  Pregledi strešne membrane

Kdaj potrebujem popravilo membranske strehe?

Izkušnje kažejo, da kupci pridejo k nam, ko odkrivajo puščanje in luščijo premaz. Vsaka napaka zahteva preučevanje in popravljanje. Strokovnjaki RSK 24 bodo opravili strokovno diagnostiko in odpravili težave pri delu na membranski strehi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty