piątek, 30 marca 2018

Dimenzije nosilnega stolpca

  Dimenzije nosilnega stolpca

Okvir okvirja

Do nedavnega so bili okvirni objekti značilnosti industrijske gradnje, zdaj pa se ta nosilni okvir vse bolj uporablja v zasebni gradnji.
  Dimenzije nosilnega stolpca

5. VGRADNJA LESNIH KONSTRUKCIJ

5.1. Sprejem lesenih konstrukcij je treba opraviti v skladu z zahtevami iz. 1 in 5. Pri sprejemu lepljenih lesenih konstrukcij je treba upoštevati tudi zahteve GOST 20850-84.
  Dimenzije nosilnega stolpca

10.6 Glavni deli stavb in objektov

Stavba je kompleksna inženirska struktura, sestavljena iz več med seboj povezanih struktur. Civilne, industrijske, transportne in kmetijske stavbe v veliki večini so zemeljske konstrukcije, katerih glavni strukturni elementi so temelji, stene, nadvorec, ogrodje, stebri, prečke, mejne pregrade in pokrivala, predelne stene, vrata, okna, stopnice itd.
  Dimenzije nosilnega stolpca

Druga vprašanja o tej temi

  • Kako napolniti prazen vogal v kuhinji? Dober dan. Trenutno sem v fazi načrtovanja kuhinje. Kuhinja je 13 kvadratnih metrov. Obstaja ideja, da slušalke naredite s črko P. Zgornja tabla je bližje oknu v tej različici, je široka, se uporablja tudi kot jedilna miza. Okno ostane...

    Armirani betonski stebri

    Armirani betonski stebri - to je ena izmed najbolj priljubljenih vrst betonskih izdelkov. V vertikalno se nahajajo gradbene konstrukcije in se uporabljajo kot nosilni elementi okvirja: gredi, nosilci, nosilci itd.
      Dimenzije nosilnega stolpca

    Postavitev stolpcev.

    Sekcije neprekinjenih stebrov so običajno narejene iz vroče valjanih kolobarjev ali širokih prirobnic I-žarkov (tip K ali W po GOST 26020) ali varjen profil simetričnega odseka I-žarka iz debelejšega jekla. Uporaba I-stebrov z eno simetrijsko os je dovoljena, če je upogibni moment enega znaka znatno večji od upogibnega momenta drugega znaka. Razpored dela mora biti tak, da je celoten prerez kolone vključen v delo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty