poniedziałek, 26 marca 2018

Tehnologija črtanja

  Tehnologija črtanja

Tehnologija črtanja

V tem poglavju upoštevamo tehnologijo temeljnih temeljev monolitnih temeljev. Armirani beton in butobeton se štejeta za materiale. Ta vrsta je bila izbrana za obravnavo iz več razlogov:
  Tehnologija črtanja
  Tehnologija črtanja

Vrste temeljev trakov, materiali in značilnosti

Temelji trakov so zasnovani tako, da so razdeljeni v monolitne, montažne in kombinirane. Po vrsti uporabljenega materiala - ruševin, ruševin, opeke in betona. Prav tako obstajajo kontinuirni (neprekinjeni) in prekinljivi trakovi trakov. Upoštevajte, da so oblike temeljev traku vzdolžnih profilov pravokotne in trapezne. Širina traku temelj ne sme biti manjša od debeline stene, ki leži na njej. Praviloma je širina osnove 10-15 cm več. Razmislite glede na vsako od teh vrst trakovi trakov.
  Tehnologija črtanja

Monolitski temelji

Monolitne temelje se pogosto uporabljajo pri konstrukciji lahkih lesenih konstrukcij. Pri načrtovanju objektov z vgradnjo monolitnih temeljev ni nobenih omejitev in za njegovo izdelavo ni potrebna posebna oprema.
  Tehnologija črtanja

Tehnologija črtanja

Seveda se bodo postopki polaganja različnih vrst trakov razlikovali. Razmislite o algoritmu za delo s plitkim temeljem, saj se najpogosteje uporablja v zasebni gradnji in ga položite z lastnimi rokami.
  Tehnologija črtanja

Značilnosti materialov za rešitev

Strukturna trdnost je odvisna predvsem od materiala, ki služi kot osnova za temeljne trakove. Njihova podlaga je premaz betonske rešitve.

1 komentarz:

  1. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali kaj nas na 1 443 281 3404

    OdpowiedzUsuń

Popularne posty