czwartek, 29 marca 2018

Kako uporabiti omet na stenah video

  Kako uporabiti omet na stenah video

Vrste dekorativnih ometov in njene uporabe

V prodaji je veliko materialov, namenjenih dekoriranju sten. Dekorativni omet še vedno ima posebno mesto med njimi in velja za enega najboljših, saj je preprostost zaključnih del in spektakularen končni rezultat odlična izbira. Pravzaprav vsaka takšna snov na začetku predstavlja nekakšno pasto, ki jo je treba uporabiti za stene ali stropove. Lahko se uporablja kot osnova za druge materiale in kot samostojno končno obdelavo. Poglejmo, kakšen material je, kako čudovito je in kako se uporablja dekorativni omet z lastnimi rokami.
  Kako uporabiti omet na stenah video

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.
  Kako uporabiti omet na stenah video

Možnosti za suhe mešanice in njihovo sestavo.

Večina neprofesionalnih graditeljev ne bo težko sprejeti vsega v svoje roke, ko gre na trg gradbenih materialov za omet. So precej pogoste tako v domačem prostoru kot v tujini, zato je njihovo iskanje preprosto.

Dajanje dekorativnih ometov: kakšen material

Najprej je treba ugotoviti, s čim se ukvarjate. Dekorativni omet je bolj granulirana masa z nekim polnilcem. Lahko je drobljen kamen, lesna vlakna in niti, itd. Takšen omet se najpogosteje uporablja za izdelavo stene v sobi z visoko vlažnostjo, vendar je za običajne prostore v običajnem apartmaju pogosta možnost.
  Kako uporabiti omet na stenah video

Izbira okrasnega ometa

Pred nakupom materiala je potrebno izmeriti površino sten in določiti, katera struktura ometa bo najbolje ustrezala notranjosti. Do danes lahko v specializiranih prodajalnah kupite že pripravljene sestavke z različnimi polnili, ki bodo stenama dali različne učinke. Nakup materiala v trgovinah, si lahko ogledate vzorce na posebnih stojnicah in izberete dekorativno kompozicijo za vsak okus.
  Kako uporabiti omet na stenah video

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty